Топ 6 вредни мъжки навика – провокатори на простатит

Мария
Написана от Мария септември 27, 2018 20:22

Топ 6 вредни мъжки навика – провокатори на простатит

Акценти:

  • Клетки - естествена защита
  • Приумица - фактори
  • Уриниране - диагноза

Свързани:

Помнете „Вредни съвети”, антиръководство за непослушни деца и техните родители?

Оказва се, че не само младежите обичат да вървят срещу теченията. Но и зрелите мъже сякаш нарочно правят всичко, за да се насладят на прелестите на хроничен простатит.

Въпреки разпространеното заблуждение, простатитът вече не е сред заболяванията, които се срещат в по-напреднала възраст.

Това заболяване подмладява с всяка изминала година – пикът се пада на 25-30 години.

Основните спътници на простатита са проблеми с ерекцията, затруднено уриниране, болка, парене, и най-лошото рак на простатата. Накратко, трябва да забравим за комфортния живот.

1. НЕ на профилактичните прегледи

Ако сте под 60 години, то вас болест не ви грози, и можете да помислите за здравето си по-късно. Няма смисъл един мъж да губи младостта си за глупости от рода на посещения при лекари и профилактика на мъжки болести.

2. Отказът от вредните навици е за слабаци

Пушите като комин, пиете по-често, тъй като постоянно има поводи за празник. Наслаждавате се на мазна и тежка храна.

Този начин на живот не само отслабва общият имунитет на организма, но и унищожава естествената защита на клетките на простатата пред вируси и бактерии, като прави органът изключително уязвим за инфекции.

3. Несъобразяване със сезона

Представете си, че вашият организъм е направен от ултраздрава сплав, която не се подлага на въздействие на никакви външни фактори. Студ, жега, повишена влажност и прочие катаклизми не са толкова страшни.

В лютите студове не помисляте и за чорапогащници, що за женска приумица? Особено отчаяните могат да игнорират, дори долното бельо, а това е особено еротично.

Помните, че най-добрият зимен отдих е риболовът. За пълно щастие можете да се изкъпете и за Йордановден.

Намокрили сте се под дъжда – не бързате да сменяте мокрите дрехи, те сами ще изсъхнат.

Ако вече имате хроничен простатит, всяка простуда или преохлаждане незабавно ще предизвикат обостряне – температура, често уриниране, и дори болка при ходене по малка нужда.

4. НЕ на спорта

На работа стоите по цял ден, тъй като обядването с мазен сандвич може и без откъсване от работа. След края на работния ден се качвате на колата, който ще ви върне в комфортния ви дом, на любимия диван.

Заседналият начин на живот може да предизвика простатит. Причината – забавяне на обмяната на веществата в малкия таз, предизвиквайки застой и оток, най-сериозните рискови фактори за заболяването.

5. Затворник или Казанова

Ако сте избрали участта на затворника – се наслаждавате на интимни удоволствия рядко, само за зачеване на наследници или под заплаха от развод.

Няма за какво да губим време и сили в безполезно занимание, което стимулира синтеза на мъжки полови органи и които стимулират кръвообращението в органите на малкия таз.

Ако по душа сте Казанова, не изпускате нито една пола. Не се пазите, заради по-силните усещания – тази игра на руска рулетка ще ви възнесе на върха на блаженството.

Заболявания, предаващи се по полов път, които са основна причина за инфекциозен простатит, който без лечение се превръща в хроничен. Но това е дреболия в сравнение с радостта от поредната победа в леглото.

Редовният секс с постоянен партньор – това е скука.

6. Не разрешавате на лекаря да ви прегледа

Ако все пак сте стигнали до лекар, не му позволявате да ви прегледа както трябва. Краткото описание на симптомите и изразяване на страданията на лицето не са достатъчни за поставяне на диагноза.

Топ 6 вредни мъжки навика – провокатори на простатит
Оценете публикацията

Мария
Написана от Мария септември 27, 2018 20:22
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи