Топ 7 признака, че жената има крещяща нужда от много повече секс

Мария
Написана от Мария март 17, 2016 01:10

Топ 7 признака, че жената има крещяща нужда от много повече секс

Акценти:

  • Секс - безпокойство
  • Липса на интимна близост
  • Трудност - взаимоотношения

Свързани:

Сексът е важна част от живота на всеки човек. Някои смятат, че партньорът трябва да бъде един, а други не им стигат и няколко.

Всеки има различно отношение към секса, но има и физиологични особености, по които могат да се определят много неща.

Например, много жени се опитват да определят дали една жена е в настроение за интимна близост, и как най-добре да подходят към нея.

Битува мнение, че жените не са толкова зависими от секса и могат да се чувстват прекрасно без него. Това не е така, тъй като против природата няма как да се върви, да и самото поведение на жената се променя.

Всъщност по външния вид и поведението може да се забележи, че сексът не ѝ достига. Предлагаме ви списък с признаци, по които може да се определи това.

1. Агресивна

Учените са доказали, че на жената ѝ е необходим редовен секс, за да бъде спокойна и уравновесена. Липсата на интимна близост с мъж ѝ влияе не по най-добрия начин – проявява се агресия, жената често се срива.

Навярно вие поне веднъж се виждали жена постоянно крещи, недоволна е от живота и проявява своя характер без значение обстановката. Това означава, че в интимния ѝ живот не всичко е така, както би ѝ се искало да бъде.

Агресията е един от признаците, че тя се нуждае от добър секс с внимателен партньор, който ще може да ѝ достави максимум удоволствие.

Агресията се проявява не само в работата по време на напрегнати моменти, но и при общуване с приятели и роднини. Ако една жена се държи по такъв безобразен начин, това означава, че нейният интимен партньор трябва да промени нещо в секса.

2. При недостиг на секс на жената все нещо я боли

При недоимък на интимна близост жената често се оплаква колко силно нещо я боли, и има нужда да пие обезболяващи. Дори и да няма заболявания, липсата на секс може да стане причина за неприятни болки.

3. Безсъние

На жените в чийто живот добрият секс е химера, често ги мъчи безсънието. Това е свързано с напрежението, в което се намира организмът, кръвта застоява и не се отделят необходимите за комфортен сън хормони.

4. Постоянно недоволство от себе си

Ако жената редовно се готви за нещо лошо, това означава, че не е уверена в себе си. Всички нейни коментари по повод коментарите на красиви жени са признак, че нейната външност силно я безпокои.

5. Непрекъснато забравя нещо

За да има една жена добра памет, тя трябва не само да тренира, но и да прави секс. По време на интимна близост се подобрява кръвообращението, и мозъкът започва по-добре да работи. Учените доказаха факта, че редовният секс подобрява паметта.

6. Изглежда лошо

Поради липса на секс жените стареят по-бързо и изглеждат по-лошо, отколкото мъжът до тях ги даряваше с достатъчно ласки.

7. Много говори за мъже

Жената, в чийто личен живот всичко е наред, не губи маса време за дискусии с представители на силния пол. Защо? Просто има любим човек, с който всичко е наред.

Ако жената се среща с трудности във връзката с партньора си, то тя ще обсъжда чужди мъже, ще клюкарства, ще упреква.

Топ 7 признака, че жената има крещяща нужда от много повече секс
4.5 (89.63%) 27 глас[а]

Мария
Написана от Мария март 17, 2016 01:10
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи