В какви жени най-често се влюбват мъжете

Мария
Написана от Мария октомври 23, 2015 01:55

В какви жени най-често се влюбват мъжете

Акценти:

  • Жени - митове
  • Любовно гнездо - глупави жени
  • Романтично дете - преструване

Свързани:

В съвременния свят е трудно жената да бъде слаба и успешна едновременна. Отношението към силните и умните представителки на нежния пол в обществото винаги е било двояко и често обкръжено от митове.

Ето и някои от тях:

Мит №1 – на мъжете им харесват слабите жени

Всъщност на силния пол им харесват силните и уверени в себе си жени. Защото силата сама по себе си е сексуална, а умножена по женственост и красота, се превръща в безупречно оръжие за съблазняване.

Достойният мъж е способен да се влюби само в жена, която ще уважа и същевременно ще се чувства леко с нея. А това е възможно само в уверена в себе си жена, която вътрешно е спокойна и е доволна от себе си и собствения си живот.

Необходимо е тя да демонстрира не само своята материална независимост, а да покаже на мъжа своята емоционална и психологическа устойчивост.

Мъжете не обичат метаморфозите, които се случват с дамите, когато се влюбят. Красивите, самодостатъчни жени изведнъж се превръщат в заядливи, тревожни влюбени глупачки, забравяйки, че са обичани, заради тяхната независимост и успешност, за тяхната оригиналност и сила на характера.

А сред обществото битува мнението, че за да се хареса жена на мъж е необходимо тя да бъде самата доброта, нежна и сладка, отстъпчива и леко глупавата.

С надеждата да свият „любовно гнездо“ с подходящия мъжкар и поради страх да не загубят перспективната си връзка, жените започват да се преструват и забравят за това, че в отношенията губи този, който преиграва.

Разбира се, ролята на „романтичното дете“ също понякога трябва да се включи, особено в момента на флирта или когато желае нещо да попита, да се позабавлява, да предизвика у мъжа умиление, инстинкт на защитник, но в крайна сметка е необходимо да остане себе си – достойна жена, с вътрешен копнеж, със своите принципи, планове и висока самооценка.

Най-важното е да има предвид, че на мъжете не им харесват слабите жени, а тези, които изглеждат на пръв поглед такива, защото ако изглеждат много силни, то тогава е възможно да ги отблъснат.

Мит №2 – на силните жени са им нужни слаби мъже

Смята се, че самодостатъчната и успешната жена е необходимо да избира по-слаб мъж, за да няма противоборства в отношенията.

Навярно всяка жена трябва да направи собствен избор, но колкото и да изглежда мъжествена в очите на околните, все пак ѝ се иска да има до нея надеждно мъжко рамо и партньор, на който искрено да се възхищава.

Следователно не трябва да подценявате мъжа до вас, а да се научите на поведенческа гъвкавост.

Важно е да се има предвид, че у дома желязната лейди трябва да се превръща в домашна котка. В общуването с мъжете променяйте интелигентните навици с мъдрост, всезнанието с интуиция.

Използвайки своя ум и харизма е необходимо да се научите да бъдете жена – „3 в 1“ – и майка, и приятелка, и любовница. Именно такива жени се харесват на силните мъже – различните.

Мит №3 – на мъжете им харесват глупавите жени

От време на време е нормално да се преструвате на глупава е нормално, но не и да бъде постоянно. И все пак се намират мъже, които не им харесва да се намират сред образовани и умни девойки. Но мъжете, които уважават себе си, избират партньорките си по други критерии.

В какви жени най-често се влюбват мъжете
4.4 (88.89%) 45 глас[а]

Мария
Написана от Мария октомври 23, 2015 01:55
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

TeMax София открива врати
Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи