Вибратор – как и кога да използвате тази секс играчка

Мария
Написана от Мария март 6, 2016 23:46

Вибратор – как и кога да използвате тази секс играчка

Акценти:

  • Мастурбация - любовна игра
  • Вибратор - необходимост
  • Секс - получаване на удоволствие

Свързани:

Практически във всеки секс шоп като Sexo.bg, именно вибраторът се смята за една от най-популярните секс играчки. С негова помощ може да се достави сексуално удоволствие както на жената, така и на мъжа.

Според статистиката, това средство се използва от всяко трето европейско семейство, когато се отдава на интимна наслада. Купува се от хора на всяка възраст – и на 20, и на 30, и на 40, и дори от над 50-годишни. Как се използва стимулиращото приспособление?

Какво трябва да се знае за вибраторите?

Вибраторът спомага за внасяне на разнообразие в секса.

С негова помощ може да се постигне възбуждане много по-лесно. Но в повечето случаи се използва за сексуална стимулация на влагалището и ануса, за да бъде любовната игра много по-вълнуваща и времето за достигане до организъм съществено да се намали.

Сексът с вибратор, според резултатите от множество изследвания, е предпочитан повече от 80% от жените и мъжете.

Повечето от най-новите модели са с батерия, което позволява използването му на всяко място, където сте се решили на интимна близост.

Асортиментът на пенисимитаторите е огромен. Обикновено се подразделят на класически, които се основават на движения с вибрационен и въртящ характер и са във форма на пенис или нетрадиционни, могат да имат различни накрайници, както и да променят формата и релефът на повърхността си.

Изкуствените фалоси, по-известни като дилда също се класифицират и начина им на използване – клиторални – за стимулиране на клитора, вагинални и анални – за вътрешно проникване.

Понякога обаче съчетават двата и дори трите от изброените варианти за употреба. Но е най-добре да се избират тези, които са предназначени за проникване или във влагалището, или в ануса.

Гинеколозите и специалистите по проктология смятат този подход по-разумен и хигиеничен, отколкото да се използват вибратори от тип 2 в 1 или 3 в 1.

За материал за изкуствените фалоси се използва – метал, гума, латекс, гел и силикон, а също и пластмаса. Изборът на оптимален вариант е необходимо, като се изхожда от личните предпочитания и отсъствие на алергични реакции към един или друг състав на секс играчката.

За най-подходящи и безопасни се смятат тези, които са произведени от силикон или гел и са със стандартни размери – от 15 до 35 см и повече, и с диаметър – от 2 до 5 см.

Металните и пластмасовите са за любителите на силните усещания.

Във всеки модел вибратори са заложени една или повече програми, които имат различен скоростен режим, характер на подаваните импулси на движение – например пулсация, вибрация.

Най-функционалните модели имат няколко режима и накрайника.

Как се използва вибратор?

Понякога вибриращото устройство се използва за мастурбация по време на любовната игра.

Често с негова помощ партньорите се милват един друг по най-нежните места – в срамната област, зоната на зърната, по дупето, по бедрата, под коленете.

Вибраторът трябва да се включи към любовната игра с леки докосвания по тялото на партньора с ниска скорост, за да се почувства той много по-пълноценно възбуден и след това да се премине към самия секс.

Движенията с вибратора трябва да се извършват в кръг, нагоре и надолу или обратно. Едновременно могат да се усилват усещанията с помощта на свободна ръка – да се гали партньора, нежно да се пощипва, с устата – целувки по устните, леко захапване, използване на езика.

След като вече знаеш как се използва вибратор – то не пропускай да избереш своя при пълна дискретност на доставкаи ексклузивни цени на Sexo.bg само с един клик на бутона по-долу.
Свърши сега!

Вибратор – как и кога да използвате тази секс играчка
4.3 (86.09%) 69 глас[а]

Мария
Написана от Мария март 6, 2016 23:46
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи