Vita Energy – спасение за ектоморфа

Божка
Написана от Божка юни 16, 2017 12:20

Vita Energy – спасение за ектоморфа

Ектоморфът е човек със слабо телосложение, тънки кости и малък процент мазнини. След като започнат да се занимават със спорт, ектоморфите се сблъскват с много проблеми и някои от тях поради чувството за безизходност и заради отсъствието на видими резултати, решават, че спортът не е за тях. Какви са проблемите и как ги решава протеиновият шейк Vita Energy?

 1. Нисък процент на силата

Vita Energy – това е балансиран комплекс от необходими за организма вещества, които се усвояват лесно. Той ви изпълва с енергия, подобрява параметрите на силата и издръжливостта . Позволява ви да дадете всичко от себе си по време на тренировка.

 1. Дълго възстановяване

Мускулите растат, защото се късат – звучи страшно, но това е нормален физиологичен процес. Ектоморфите имат нужда от повече време за възстановяване след интензивни физически натоварвания. Vita Energy намалява времето за възстановяване и дава възможност да се тренира редовно и следователно по-ефективно.

 1. Бавен растеж на мускулната маса

Висококачественият и бързо усвояващ се серумен протеин осигурява равномерен и бърз растеж на мускулите. Съставът на Vita Energy е 75% от този протеин. Също така в него има и сложни въглехидрати, полезни мазнини , а също така и необходимите на организма фибри.

Други предимства на Vita Energy

Протеиновата смес на DiaVita е оценена по достойнство не само от ектоморфите, но и от всички, които не са безразлични към своето здраве и външен вид. Освен върху ръста, издръжливостта и мускулната маса , Vita Energy оказва благоприятно въздействие и върху целия организъм, а именно:

 • благоприятства пълноценния сън и спомага за по-лесно събуждане сутрин, тонизира и зарежда с енергия;
 • укрепва имунната система и е мощно профилактично средство против много заболявания ( от атеросклероза до безплодие)
 • стабилизира нивата на холестерола;
 • нормализира храносмилането
 • подобрява състоянието на кожата, косата и ноктите
 • засища за поне 3 – 4 часа
 • радва ни с чудесни вкусове – 13 вида
 • не образува бучки, а се разтваря бързо и равномерно в течностите.

Протеиновите шейкове Vita Energy са еднакво подходящи за разреждане във вода, мляко, сок, за приготвяне на протеинови десерти, за несладки ястия и смутита.

Всички сме наясно, че колкото и дълго да търсим таблетки или еликсир, от който се отслабва мигновено, никога няма да открием такъв . Едно обаче е ясно – ако приемаме редовно Vita Energy, не само ще свалим излишните килограми, но целият ни живот ще се подобри.

Благодарение на хранителните вещества, прецизно подбрани и селектирани във Vita Energy, успяваме да осигурим нормално и балансирано функциониране на целия организъм. В шейковете се съдържа нужното за тялото количество аминокиселини и витамини.

При редовна употреба не само ще изглеждате добре, но и ще се чувствате по същия начин, нивата на глюкозата и холестерола в кръвта ще се нормализират. Пример за това са хората, които обичат да прекаляват със сладкото – пасти, торти, сладкиши, млечни шоколади. Месец – два месеца след началото на приема на Vita Energy и вече по друг начин ще гледате на сладкото.

Продуктът Vita Energy е наистина уникален и неповторим. Единственото, което се изисква от вас, е да се погрижите за собственото си здраве и външен вид. Протеиновият шейк ще ви помогне да постигнете невиждани до сега резултати, за които ще му бъдете безкрайно благодарни.

Vita Energy – спасение за ектоморфа
4.5 (89.63%) 81 глас[а]

Божка
Написана от Божка юни 16, 2017 12:20
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи