За какво е забранено да говорите с вашия мъж

Мария
Написана от Мария септември 18, 2016 12:15

За какво е забранено да говорите с вашия мъж

Акценти:

  • Външност - партньор
  • Намеци - говорене
  • Логка - недостатъчна

Свързани:

Какви теми младите хора предпочитат да не засягат в разговори с девойки? Кои са правилата за общуване с мъж?
Жените много обичат да говорят. Особено с мъже.

Но, ако трябва да се откровени, понякога в това прекрасно занимание за нас, трябва да се спрем. Как да разберат прекрасните дами, че е по-добре просто да се усмихнат и да замълчат? Какви теми е по-добре да не се засягат в разговор със силния пол?

Ако спазвате тези прости правила, ще станете идеалните събеседници за мъжете.

1. Бившите – това не е тема за дискусия

Мили момичета, просто повярвайте, че за вашето семейно благополучие ще бъде много по-добре, ако темата за бившите така и остане неразкрита. И моля, без интимни подробности.

Ако неуважително говорите за своите бивши, то у настоящия ви мъж могат да възникнат веднага няколко резонни въпроса: „Защо си излизала с него, ако е толкова лош?

За мен така ли ще говориш, ако се разделим?“ Или дори още по-лошо: „А ако бившият се оказал прав, че те зарязал?“

Ако пък започнете да пеете диритамби за бившия, това може да предизвика подозрение, че още мислите за него. Спомнете какво чувствате, когато гаджето ви за пореден споменава своята бивша.

Помнете старата приказка – за умрелите или хубаво, или нищо? Но ще въведем нова истина – за бившите или добро, или нищо.

2. Не се правете на умна, особено ако не разбирате за какво ви говорят

Не е нужно да се държите високомерно и вирвате нос в общуването с мъже. Изобщо не трябва да се смятате за по-добра или по-интересна от другите.

Особено комично изглеждат, когато девойката не разбира от нещо, но спори за това с пяна на уста. Тази тактика е пълен провал от самото ѝ начало.

На младите мъже не им харесва особено, когато девойката се опитва да обсъди с тях някаква тема, в която самият мъж не е особено силен.

Особено когато мъжът е дал да се разбере, че не трябва да се обсъжда това по-нататък, а момичета не спира и напира.

3. Не трябва да говорите за други мъже в присъствието на вашия

Да се възхищавате на други, не на вашия, мъже и техните таланти е напълно естествено, но не е нужно това да се прави демонстративно в общуването със своя.

Във възхитения комплимент за друг мъж вашият веднага ще заподозре номер, дори ако няма нищо общо, а вие се изказвате положително за успял мъж на възрастта на вашия дядо.

4. Неговото семейство е неговата крепост

В никакъв случай не се изказвайте негативно за приятели и близки хора на вашия мъж, особено за неговата майка. Дори и да не е изобщо тактична. Не трябва да казвате, че неговите приятели са простаци. Оставете мнението за себе си.

Изключително деликатно трябва да коментирате външността на вашия партньор, особено ако ви се струва, че не е нужно да се внесат някои корективи. Спомнете си колко болезнено приемате критика по свой адрес. И отделна точка е хобито на вашия спътник.

5. Не трябва да говорите с намеци

Мъжете не обичат намеци и не улавят полутоновете. Освен това на младите мъже ги нервира недостатъчната логика и целесъобразността в разговора.

За какво е забранено да говорите с вашия мъж
4.4 (88.92%) 65 глас[а]

Мария
Написана от Мария септември 18, 2016 12:15
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи