Защо да използваме нощен крем за лице?

Мария
Написана от Мария ноември 24, 2014 16:50

Защо да използваме нощен крем за лице?

Акценти:

  • Кои са факторите, които обуславят влошаването на състоянието на кожата с напредването на възрастта?
  • Увреждат ли слънчевите лъчи кожата?
  • Как нощните спомагат за значително намаляване на бръчките?

Свързани:

Всички жени и все повече мъже полагат грижи за своето лице. Това е се дължи на желанието на хората да запазят младежкия си вид. Много по-приятно е да видиш една добре поддържана, свежа и мека кожа, която не отговаря на възрастта на човека.

Различни са методите, с които можем да постигнем желания ефект. Продуктите са толкова разнообразни, че можем да се изгубим в избора си. Марките, залаяли пазара, предлагат различно качество съответно на различна цена.

Не се подлъгвайте, че скъпо струващите козметики непременно имат гарантирани резултати. Кожата на човек е строго индивидуална и към нея трябва да се подходи внимателно и с грижа.

Понякога един крем за лице на по-ниска цена ще се отрази в пъти по-добре, от колкото друг на доказана козметична марка с висока цена.

Кожата е най-големият орган в тялото ни и е изложена на влиянието на заобикалящата ни среда. UV лъчите, студът и замърсяванията неизменно я повреждат, като най-видимата следа остават по лицето.

Като прибавим и възрастта, към тези фактори се оформя един тъжен факт, а именно – няма да сме вечно млади. Казано с други думи остаряваме безвъзвратно.

До сега никой не е измислил серум на младостта и всеки човек си задава въпроси: Как да се погрижа за кожата си? С какъв крем да запазя лицето си свежо? Как да премахна натрупаната умора и тъмни кръгове под очите?

С появата на първите бръчки, не трябва да се депресирате. Никой не е победил времето, но сега сме постaвени в по-благоприятни условия от към постижения в областта на медицината, козметичната индустрия и нанотехнологиите.

Грижата за лицето преминават в няколко етапа. Почистване с тоник, използване на маска, периодично ексфолиряне, нанасяне на дневен и нощен крем. Тук ще обърнем специално внимание на един определен продукт, за да се изяснят ползите от него.

Нощен крем

Защо да го използваме, щом през деня слагаме друг?

Причината е много проста. През нощта клетките са по-активни и е хубаво да стимулираме тяхното деление и възстановяване.

Премахвайки остатъците от грим и прах от порите, сме подготвели лицето си за последващи грижи. Дезинфекцирали сме го и то ще усвой много по-добре веществата на крема.

Нощите кремове са по-тежки. За разлика от дневните, чиято основна функция е да предпазят, нощните кремове са създадени да захранят от вън кожата с всички необходими хранителни вещества, според нуждата ѝ.

За да се борят с фините линии и бръчки, те дълбоко хидратират и възстановяват водния баланс. Коригират липсата на колаген и връщат еластичността и свежия вид на лицето.

Нощните кремове на Faberlic, полагат грижи за вашия добър външен вид, докато си почивате от напрегнатото ежедневие. Никога не правете компромис в поддържане кожата на лицето си. То е вашата визитка.

Защо да използваме нощен крем за лице?
4.6 (91.65%) 79 глас[а]

Мария
Написана от Мария ноември 24, 2014 16:50
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи