Защо трябва да гледате повече порно

Мария
Написана от Мария ноември 22, 2015 23:00

Защо трябва да гледате повече порно

Акценти:

  • Порно - сексуални умения
  • Филми за възрастни - здравословно
  • Сексуална активност - интимни ласки

Свързани:

Филмите за възрастни са една от най-обсъжданите теми в наши дни.

Съществуват всякакви мнения за тях, от противоречиви, по-противоречиви. Който и човек да питате, все ще има някаква собствена представа за нещата, свързани с порното.

Докато един ще е убеден в едно, друг ще е убеден в друго, трети в трето и т.н.

Често се говори за вредата от порното, за това как то води до пристрастяване, за изграждане на нереална представа за същинския полов акт и отношенията между партньорите.

То представлява сякаш и забранена тема за повечето дами – малко ще са жените, които ще се признаят за редовни зрителки, не защото не са, а защото е срамно – да говорят за това, да го правят, камо ли да го обсъждат.

А всъщност много хора, докато се изживяват като големи моралисти, пропускат да видят всичките ползи, които гледането на порно може да донесе.

Едно от най-големите предимства на тази дейност е, че позволява на зрителя да изучи себе си и сексуалността си, да опознае по-добре своята интимна страна.

Чрез гледането на порно, той може да разбере какво го възбужда най-много, какво иска от половия акт, но и какво не иска. Има някои порно филми, които са в състояние да отвратят някой и в същото време, да възбудят друг до крайност.

Всичко опира до индивидуалността на човека и до собствените му желания, тяло, характер.

Друг, уникален плюс на филмите, забранени за представители на под 18-годишна възраст, е шансът да научиш нови техники. Порното е пълно с какви ли не сексуални дейности, които много от нас ще искат да изпробват.

То учи на умения, чийто притежатели биха били горди с тях. И със сигурност биха ги използвали в действие следващия път, правейки половият акт в пъти по-добър и по-разнообразен. Варианти на пози ще видите, хиляди.

Промяна на местоположение, облекло, отношение – все неща, част от атмосферата на секса, често пренебрегвани от обществото, но всъщност важни точно колкото самото действие.

На трето място – здравословно е. И понякога може да се окаже дори по-добро от самия полов акт. Научно доказано е, че мастурбацията е от изключителна полза, що се отнася и до физическото, и до психическото ни здраве.

Проведени са купища изследвания, които показват, че хората, които редовно мастурбират, гледайки порно, водят по-добър сексуален живот от тези, които разчитат само на партньора си да ги задоволи.

Освен това, има ги тези дни, в които той или тя не е в настроение – порното може да бъде и по-добра опция. Ако сексът се прави с нежелание, то той може в никакъв случай да се определи дори като близо до хубав секс.

Не е задължително всеки път да ви се налага да се влияете от партньора си. Можете да мастурбирате, когато пожелаете и да се самозадоволите по този начин, по който вие самите пожелаете.

И не на последно място – гледането на порно с партньора ви може да подобри в пъти сексуалния в живот. Проведено е проучване, което показва, че е невероятно възбуждащо и за двамата да наблюдават полов акт, докато извършват полов акт.

Удоволствието става двойно – нямаме голяма възможност да видим какво става по време на чиста сексуална активност, докато с порното освен усещането имаме и гледката, и звуците.

Това прави секса с любимия още по-реален, възбуждащ и удовлетворяващ.

Порното си има много предимства и гледането му не бива да се възприема като нещо срамно, напротив.

То е начин да опознаеш по-добре себе си и да донесеш по-голямо удоволствие и на себе си, и на партньора си, да разнообразиш сексуалния си живот и да му се насладиш още по-добре.

Защо трябва да гледате повече порно
4.5 (89.86%) 71 глас[а]

Мария
Написана от Мария ноември 22, 2015 23:00
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи