Здравен хороскоп за Новата 2016-та година

Мария
Написана от Мария декември 19, 2015 14:16

Здравен хороскоп за Новата 2016-та година

Акценти:

  • Рак - проблеми с черния дроб
  • Телец - добро здраве
  • Овен - бурни събития

Свързани:

Нашето здраве е опората около която се въртят всички останали аспекти на нашия живот. И докато с него всичко е наред, ние изобщо не се и замисляме за него. Но със сигурност не можем да бъдем напълно щастливи, когато се появят здравословни проблеми.

Здравният хороскоп за 2016-та година обещава на всички зодиакални знаци много бурни събития, които изискват решителни действия, като се отнася и за здравето. Нека разгледаме по-подробно какво ще донесе Новата година на всеки от зодиакалните знаци в здравен аспект.

1. Овен

Новата година няма да бъде за Овните една от най-добрите що се отнася до тяхното здраве. През първата половина те ще усещат спад на жизнените сили. А отслабеният имунитет ще позволи обострянето на хронични заболявания.

На здравословното състояние могат да се отразят неблагоприятно стресът, умората и безпокойството. През този период Овните ще трябва да се постараят да нервничат по-малко и да изключат прекомерните физически натоварвания. Полезни за здравето ще бъдат сауните, масажите, плуването и заниманията с йога.

Също следва да се обърне внимание на имунитета. Пийте билкови чайове, яжте повече плодове и зеленчуци и се старайте да избягвате простудните заболявания.

2. Телец

Според хороскопа за 2016-та на телците ги очакват минимум здравословни проблеми. И астролозите ги съветват да насочват жизнената си енергия към поддържането на това състояние. Активните тренировки, насочени към повишаване на издръжливостта – бягане, плуване, силови натоварвания, ще помогнат на представителите на този зодиакален знак да си създадат „запас от здравина“ за няколко години напред.

Освен това телците не трябва да забравят и за правилното балансирано хранене, за да избегнат обострянето на хронични заболявания през есента на 2016-та година – гастрити, панкреатити и др.

3. Близнаци

Да, годината на Огнената червена маймуна предполага решителни и активни действия, но Близнаците следва да бъдат внимателни с прекомерното психическо напрежение.

Постигането на поставените цели със сигурност е приятно, но това не трябва да с цената на собственото здраве. И на първо място трябва да се пази опорно-двигателният апарат.

За да се избегнат ревматични травми и проблеми с гръбначния стълб Близнаците е важно да не уморяват гръбначния си стълб с натоварвания – правилно да стоят на работния си стол, да не вдигат големи тежести и с всички възможни способи да коригират или съответно да поддържат стойката си в правилно положение.

За таз цел на близнаците ще им помогнат всякакви спокойни физически упражнения, насочени към развитието на гъвкавост и на укрепване на мускулите на гръбнака – плуване, йога, стречинг или танци.

4. Рак

Новогодишните празници могат да бъдат последвани за представителите на този зодиакален знак със сериозни проблеми с черния дроб. Възможно е обостряне на жлъчнокаменна болест.

За да се избегнат усложненията още в началото на 2016-та година, Раците е най-добре да не прекаляват с мазните ястия, а да се съсредоточат върху леките закуски и зеленчуковите салати.

В емоционален план чувствата на представителите на този зодиакален знак буквално ще закипят – ще се изостри сексуалността, страстта. Но заедно с това могат да се сблъскат и с пристъпи на паника, истерии и неврози, поради тази причина значително внимание трябва да се обърне на укрепването на имунната система.

За тази цел ще помогнат редовните занятия с дихателна йога и медитация.

Следва продължение…

Здравен хороскоп за Новата 2016-та година
4.5 (89.72%) 72 глас[а]

Мария
Написана от Мария декември 19, 2015 14:16
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Най-четени публикации

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи