Женска привлекателност – ето защо мъжът може да не иска секс

Мария
Написана от Мария юни 24, 2016 21:17

Женска привлекателност – ето защо мъжът може да не иска секс

Акценти:

  • Здраве - проблеми
  • Умора - мъже
  • Непредсказуемост - секс

Свързани:

Когато желаят да се омъжат, колкото се може по-скоро, много момичета дори и не си представят как могат да се чувстват непривлекателни и сами, макар и да живеят с мъж.

Отказът на мъжа от секс е най-разпространеният проблем на съвременните съпрузи, който показва, че жената не е сексуално привлекателна за собствения си мъж и не означава абсолютно нищо за него като жена.

Много често жените, задаващи си въпроса – Защо мъжът ми не ме иска? , сами си измислят проблеми. Не трябва да се ориентирате по това, че в началото на семейния живот сте имали всеки ден сексуални контакти или дори по няколко пъти.

Постепенно тяхната честота намалява и двойката навлиза в т.нар. условно-физиологичен рефлекс, съгласно който за норма за смятат 2-3 сексуални контакта седмично.

Обикновено такъв ритъм на сексуален живот се установява след 2 години съвместен живот. Зоната на УФР за всички двойки може и да не е еднаква, като се изхожда от индивидуалните особености на съпрузите, сексът между тях може да бъде по-често или по-рядко от нормата.

Трябва да се притеснявате, че съпругът ви е охладнял към вас само ако сте женени неотдавна, а сексуалните ви контакти са само по веднъж 2 пъти месечно.

Сексуалната привлекателност на жената не зависи само от външната им красота, а е тясно свързана с нейните душевни качества.

Има много съвети на психолози за разрешаване на сексуалните проблеми, един от най-популярните сред които е промяната на външния вид, покупка на ажурно бельо, сексуален масаж на съпруга, вана с ароматни масла.

Но всичко това изобщо няма да повлияе на мъжа, който се е уморил от съвместния си живот с капризна жена и само мисли как да спечели много пари, за да успокои ненаситния апетит на съпругата си.
Мъжът, който си идва уморен от работа и иска по-бързо да хапне и да почине, само може да се изплаши от латексните дрехи.

Представете си, че той влиза гладен и уморен от вратата, а вместо вкусна вечеря от спалнята излиза жената със латексови чорапи.

Подобни изненади за най-подходящи за след романтична вечеря, или ако са предварително обсъдени със съпруга, в противен случай всички старания ще бъдат напразни.

Ако жената постоянно пили на мъжа и нито един проблем не може да се обсъди с нея спокойно, то сексът между вас би бил садомазохизъм.

Един нормален мъж никога не би пожелал да прави секс с жена, която само до преди малко го е наричала с обидните думи – Ти си слабак, мижитурка, глупак и т.н. Дори ако у мъжа се появи сексуално желание, то бързо ще изчезне при вида на ужасната съпруга.

Не е нужно постоянно да се досажда на мъжа с искания за изпълнение на съпружеския дълг, с подобен психологически натиск сексуално желание няма да възникне.

Всичко проблеми в семейството трябва да се обсъдят в спокойна обстановка на масата за преговори.

Мъжете са непредсказуема порода, затова ако ви се струва, че съпругът ви не ви иска, то да обвинявате за всичко само себе си и да не обръщате внимание на неговото поведение, просто няма смисъл.

Възможните причини за мъжката студенина могат да бъдат следните:
1. Има проблеми със здравето;
2. Има любовница;
3. Просто е уморен;

Женска привлекателност – ето защо мъжът може да не иска секс
4.5 (89.87%) 77 глас[а]

Мария
Написана от Мария юни 24, 2016 21:17
Напиши коментар

Няма коментари

Все още няма коментари!

Съжаляваме, все още няма публикувани коментари, но ти може да си първият, който ще направи това!

Напиши коментар
Виж коментарите

Напиши коментар

Твоя email няма да бъде публикуван.
Задължителните полета са маркиран с *

Торбалан - Онлайн магазин за забавни щампи