Сексът това е сфера на отношенията, в която не трябва много опит. Но така или иначе всеки човек трябва да знае някои истини за секса, преди да навърши 30 години.

Кои са 10-те истини, които всеки трябва да е научил, преди да стане на 30?

1. Сексът не е задължително да се случи на 3-та среща

Ако между вас е припламнала искра, и сте готови да попаднете в обятията на красавица, с който днес сте запознали в клуба, то това е ваше право. Следвайте своите желания. Правилото за третата среща е стереотип.

2. Мъжът, завладян от страстта, не забелязва недостатъците ви

Недоброто обезкосмяване в зоната на бикините и няколко гънки на корема няма да смутят вашия избраник, ако той вече лежи в леглото възбуден от вашите ласки и предвкусвайки предстоящите удоволствия.

Неврохимическите процеси в организма просто изключват мозъка.

3. Самозадоволяването – това е необходимост

Играта с една ръка – това е прекрасна възможност да опознаете ерогенните си зони, да разберете как реагира тялото ви на едно или друго докосване и на интензивността.

Освен това така можете да изпитвате оргазъм всеки ден, дори и да нямате партньор, което се отразява много благоприятно на настроението ви и на здравословното ви състояние.

4. Прелюдията трябва да продължава повече от 10 минути

Младежите и мъжете имат някаква изкривена представа за прелюдиите, и всичко е, защото са усвоили първите си секс уроци, като са гледали филми за възрастни, в които най-често прелюдията изобщо не се предвижда като сюжет.

Разбивайки стереотипите, установени в съзнанието на вашия мъж, вие ще получавате по-интензивно удоволствие от секса. На мъжа му харесва да доставя удоволствие на своята жена, но е необходимо тя да го насочва правилно.

5. Секс играчките помагат за разнообразяването на секса

Не избягвайте секс-шоповете. Те внасят пикантност в отношенията, а също и помагат за справянето с временната самота.

6. Няма смисъл да мислите за оргазма

На жените понякога им е много трудно да се отпуснат и да пренесат мислите си в леглото с любимия, омагьосващ тяхното тяло.

Ако все пак успеят, те мислено започват да призовават оргазма. Няма никакъв смисъл от това, тъй като така никога няма да постигнете пълно удоволствие от оргазма, тъй като си създавате някакви предварителни очаквания.

Просто се отпуснете и се концентрирайте върху усещанията.

7. Говорете с партньора за вашите предпочитания

И за това, което не ви харесва. Мъжете не са екстрасенси, и не умеят да четат мисли. Обсъждайте всичко с тях – позите, сексуалните фантазии, ерогенните зони и т.н.

Първо, това ще засили усещането ви за близост, и второ любимият ви ще може винаги да ви удовлетвори. Също не се страхувайте да експериментирате с техники и видове секс, да се пробва нещо ново е винаги възбуждащо.

8. Размерът няма значение

Средната дължина на влагалището е 13-14 сантиметра, тоест за постигане на удовлетворение на жените не са им нужни големи и дебели, и средностатистическите 13 см са напълно достатъчни. Големите момичета знаят, че най-важното е не размерът, а техниката на владеене.

9. Сексът с напредването на възрастта става по-добър

Сексуалният опит придобит преди 30 ще напомня за себе си, като ще ви помага да се отпускате напълно, когато сте с любимия.

10. Обичайте себе си във всяка възраст

Това е най-важната истина, която трябва задължително да сте научили, преди да сте станали на 30.