Понякога е трудно да изясните чувствата си. Ако невероятния секс и нормалните отношения прераснат в нещо повече, е трудно да изразите вашите чувства.

Ето няколко признака, че вие наистина сте се влюбили:

1. Когато видите „най-красивия мъж на света” вие не му обръщате особено внимание, защото всичко, което искате е един определен човек да бъде до вас в момента.

Разбира се той е красив, талантлив и велик, но вашето сърце придналежи на друг.

2. Не само, че сте съгласни да участвате в любимата му дейност, която обикновено мразите, а дори очаквате с нетърпение да го направите.

Хандбал в студена неделна вечер в парка сред зловещите звуци на природата може да ви прозвучи невероятна идея, ако е споделена с любимия човек.

3. Ако вие се стараете на направите добро впечатление на компанията му, вие определено сте силно заинтересована от дадения мъж.

Може да получите допълнителна сигурност, когато неговият най-добър приятел има позитивно мнение за вас. Той може да се повлияе от неговото мнение в дадена ситуация.

4.Вие сте щастлива и текстът на всички жизнерадостни песни по радиото е свързан с вас.

Настроението ви е приповдигнато и животът ви се струва много по-добър.

5. Когато влезете във Facebook, може да осъзнаете, че скоро не сте проверявала профила на момчета, от които сте била заинтересована.

Изключение не прави и старият приятел от гимназията, който е доста секси и винаги е готов за някои закачлив чат с вас. Но странното е, че вие дори не го искате.

6.Често си намирате оправдание да го поканите на обяд, среща или да се забавлявате, защото всичко ви напомня на него.

Запомнили сте добре неговият аромат, постъпки и изказвания. Можете да си спомните и най-малките подробности от вашите разговори.

7. Може да откриете, че се усмихвате без никаква причина навсякъде - когато разговаряте с ваши приятели за теми, свързани с ежедневието и дори при разговор с вашия работодател.

Това ви кара да се чувствате по-щастливи и пълноценни.

8. Дори не се сещате за вашия бивш. Чувството на ревност е изчезнало и единственото, което му желаете е да бъде щастлив с някоя друга.

Лъжите и измамите в предишната ви връзка остават на заден план и вие се съсредоточавате към новата си тръпка.

9. Намирате всеки негов навик и действие за очарователни. Разбира се, това се случва, защото просто вие искате той да бъде до вас, а любовта ви кара да бъдете по-добри.

10. Ако се смеете на всяка негова шега, независимо каква е тя, то това е ясен признак, че сте влюбена. Дори и неуместните вицове, които реално ви се струват повърхностни, могат да ви се сторят невероятно смешни.

11. Вие всъщност сте била доста близко от това да му кажете, че го обичате.

В моменти на близост думата, която започва с "л", ви е била на езика. Но единственото нещо, което ви е спирало, е страхът от разочарованието.