В това е въпросът – бихте ли излезли на среща с бисексуален мъж или защо не бихте излезли с такъв? Разбира се трябва да се има предвид, че аналният секс е високорискова практика, която носи по-голяма опасност от СПИН, отколкото множество други неща. Така че момичетата трябва много да внимават.

От друга страна обаче, ако някой ви сподели, че си пада по мъже, но също така истински харесва и жени (или че той харесва предимно жени и някой случаен мъж), то подобен коментар не би ли прозвучал като намек за тяхната гъвкавост и откритост. Не са ли мъжете, които са достатъчно уверени, за да признаят, че понякога имат увлечения към други мъже, потенциално доста по-интересни? И при все това практикуването на безопасен секс е проява на здрав разум за всеки, с когото спите, без значение какъв е полът на нейните или неговите партньори. А и замислете се – за гениталния херпес няма граници, има само прегради. И така, дами, какво ще кажете: във вашия интимен живот бисексуалните мъже получават ли „да” или „не”.

Има жени, които считат факта, че един мъж може да се „заиграва” с други мъже, за отблъскващ: „Не желая някой , който си слага атрибутите на подобни места. Това просто ме отвращава.”

От друга страна има жени, които намират това за напълно нормално и не се притесняват да търсят контакти и срещи с подобни мъже в сайтовете за запознанства. Те споделят: „Самата аз не си падам толкова по жени, но смятам, че бисексуалните мъже са далеч по-разкрепостени”. Може би бисексуалните мъже, които харесват жени, са по-авантюристични, по-интересни и по-добри изследователи.

В крайна сметка не е ли всеки един от нас малко или много бисексуален в някаква степен. Има хора, които смятат, че бисексуалните мъже са се справяли със своите чувства по-добре и са успели да осъзнаят пола по по-различен начин. Това на свой ред може да ги направи някак различни от „типичния” мъж. Най-вероятно бисексуалните мъже биха се чувствали по-комфортно да говорят за пола и сексуалността като флуиди.

Все пак не харесваме ли и не обичаме ли хора такива, каквито са или просто защото те са мъже или жени. И не се ли случва често да харесваме и да обичаме даден човек заради смесицата от мъжки и женски характеристики, които виждаме в него, независимо от какъв пол са те. С други думи не са ли сексуалната идентичност и полът в действителност избори, които правим, и сами по себе си не са ли достатъчно флуидни? Не смятам, че са много хората в света, които вярват, че понеже Гейвин Росдейл е имал връзка с Мерилин, транссексуален певец, то той няма добри взаимоотношения с жена си Гуен Стефани.

Може да прозвучи изненадващо, но доста жени също така са значително заинтересовани и склонни да излизат с бисексуални мъже. Някои споделят, че това им въздейства по уникален начин и до голяма степен ги възбужда.

И така, в крайна сметка, бихте ли излезли с бисексуален мъж или не?