Здравословното сексуално желание е естествена част от живота на всеки, така че ако страдате от ниско сексуално влечение е важно да проследите причините с вашия лекар.

За щастие, обаче, има няколко природни домашни лекове, които не само могат да увеличат сексуалното ви желание, но също така ще повдигнат и настроението ви, ще ви помогнат да се чувствате и изглеждате по-добре и като цяло ще повишат енергийното ви ниво.

Една ябълка на ден – повечето от вас сигурно помнят дните от детството си, когато родителите ви са ви карали да изяждате по една ябълка на ден с думите: една ябълка на ден ще предотврати ходенето на лекар. Доказано е, че е една ябълка с малко мед може да постигне чудеса с ниското сексуално желание.

Направете си го у дома: За да приготвите ябълков десерт, който се смята за един от най-силните и ефективни сексуални стимуланти, ще са ви нужни 5 ябълки, мед, 10 капки розова вода, малко шафран, малко индийско орехче и 1/8 чаена лъжичка смлян кардамон. Обелете ябълките и ги смелете или ги смачкайте на пюре. Добавете мед на вкус, като омесите сместа изцяло. Добавете подправките и розовата вода и вашият сексуален тоник е готов. За най-добър резултат яжте по половин чаша от десерта поне час след хранене и избягвайте да приемате мляко, кисело мляко или риба поне 4 часа преди и след като сте взели десерта.

Бадеми – бадемите се смятат за полезни в борбата с ниското сексуално желание и дори импотентността. Те могат да бъдат ядени както сурови, така и натопени в мляко. И в двата случая, те са страхотен начин да повишите сексуалното си влечение.

Направете си го у дома – изяжте десет неопечени сурови бадема за закуска. Натопете ги във вода за през нощта. На сутринта обелете кожата им и ги изяжте. Можете също така да си направите и бадемова напитка. Ще са ви нужни 10 сурови бадема, една чаша топло мляко, 1 супена лъжица натурална захар, малко шафран и малко индийско орехче. Натопете десетте бадема във вода за през нощта. На сутринта ги обелете, добавете ги в млякото заедно с останалите съставки и разбийте млякото в блендера.

Направете си билков чай – билките винаги са по-добри от конвенционалните лекарства, защото те са природен продукт и нямат нежелани странични последствия.

Направете си го у дома – за да си приготвите тази магическа билкова отвара, ще са ви необходими 1 доза шатавари, 1 доза видари, 1/8 част индийско орехче, половин доза тагар и топло мляко. Добавете една чаена лъжичка от сместа в чаша топло мляко. За ефективни резултати, приемайте тази отвара 2 пъти на ден по една чаша сутрин и вечер. Ако пиете тази отвара около месец, ще забележите чудотворни промени в либидото си. След няколко седмици трябва да забележите промяна в сексуалното си поведение и повишаване на сексуалната наслада.

Фурми – фурмите са силно здравословни и хранителни и притежават способността да възстановят сексуалното желание, да увеличат издръжливостта на организма и цялостната жизненост и да допринесат за релаксиране и отпускане на съзнанието.