Ектоморфът е човек със слабо телосложение, тънки кости и малък процент мазнини. След като започнат да се занимават със спорт, ектоморфите се сблъскват с много проблеми и някои от тях поради чувството за безизходност и заради отсъствието на видими резултати, решават, че спортът не е за тях. Какви са проблемите и как ги решава протеиновият шейк Vita Energy?

 1. Нисък процент на силата

Vita Energy - това е балансиран комплекс от необходими за организма вещества, които се усвояват лесно. Той ви изпълва с енергия, подобрява параметрите на силата и издръжливостта . Позволява ви да дадете всичко от себе си по време на тренировка.

 1. Дълго възстановяване

Мускулите растат, защото се късат - звучи страшно, но това е нормален физиологичен процес. Ектоморфите имат нужда от повече време за възстановяване след интензивни физически натоварвания. Vita Energy намалява времето за възстановяване и дава възможност да се тренира редовно и следователно по-ефективно.

 1. Бавен растеж на мускулната маса

Висококачественият и бързо усвояващ се серумен протеин осигурява равномерен и бърз растеж на мускулите. Съставът на Vita Energy е 75% от този протеин. Също така в него има и сложни въглехидрати, полезни мазнини , а също така и необходимите на организма фибри.

Други предимства на Vita Energy

Протеиновата смес на DiaVita е оценена по достойнство не само от ектоморфите, но и от всички, които не са безразлични към своето здраве и външен вид. Освен върху ръста, издръжливостта и мускулната маса , Vita Energy оказва благоприятно въздействие и върху целия организъм, а именно:

 • благоприятства пълноценния сън и спомага за по-лесно събуждане сутрин, тонизира и зарежда с енергия;
 • укрепва имунната система и е мощно профилактично средство против много заболявания ( от атеросклероза до безплодие)
 • стабилизира нивата на холестерола;
 • нормализира храносмилането
 • подобрява състоянието на кожата, косата и ноктите
 • засища за поне 3 - 4 часа
 • радва ни с чудесни вкусове - 13 вида
 • не образува бучки, а се разтваря бързо и равномерно в течностите.

Протеиновите шейкове Vita Energy са еднакво подходящи за разреждане във вода, мляко, сок, за приготвяне на протеинови десерти, за несладки ястия и смутита.

Всички сме наясно, че колкото и дълго да търсим таблетки или еликсир, от който се отслабва мигновено, никога няма да открием такъв . Едно обаче е ясно - ако приемаме редовно Vita Energy, не само ще свалим излишните килограми, но целият ни живот ще се подобри.

Благодарение на хранителните вещества, прецизно подбрани и селектирани във Vita Energy, успяваме да осигурим нормално и балансирано функциониране на целия организъм. В шейковете се съдържа нужното за тялото количество аминокиселини и витамини.

При редовна употреба не само ще изглеждате добре, но и ще се чувствате по същия начин, нивата на глюкозата и холестерола в кръвта ще се нормализират. Пример за това са хората, които обичат да прекаляват със сладкото - пасти, торти, сладкиши, млечни шоколади. Месец – два месеца след началото на приема на Vita Energy и вече по друг начин ще гледате на сладкото.

Продуктът Vita Energy е наистина уникален и неповторим. Единственото, което се изисква от вас, е да се погрижите за собственото си здраве и външен вид. Протеиновият шейк ще ви помогне да постигнете невиждани до сега резултати, за които ще му бъдете безкрайно благодарни.