Филмите за възрастни са една от най-обсъжданите теми в наши дни.

Съществуват всякакви мнения за тях, от противоречиви, по-противоречиви. Който и човек да питате, все ще има някаква собствена представа за нещата, свързани с порното.

Докато един ще е убеден в едно, друг ще е убеден в друго, трети в трето и т.н.

Често се говори за вредата от порното, за това как то води до пристрастяване, за изграждане на нереална представа за същинския полов акт и отношенията между партньорите.

То представлява сякаш и забранена тема за повечето дами – малко ще са жените, които ще се признаят за редовни зрителки, не защото не са, а защото е срамно – да говорят за това, да го правят, камо ли да го обсъждат.

А всъщност много хора, докато се изживяват като големи моралисти, пропускат да видят всичките ползи, които гледането на порно може да донесе.

Едно от най-големите предимства на тази дейност е, че позволява на зрителя да изучи себе си и сексуалността си, да опознае по-добре своята интимна страна.

Чрез гледането на порно, той може да разбере какво го възбужда най-много, какво иска от половия акт, но и какво не иска. Има някои порно филми, които са в състояние да отвратят някой и в същото време, да възбудят друг до крайност.

Всичко опира до индивидуалността на човека и до собствените му желания, тяло, характер.

Друг, уникален плюс на филмите, забранени за представители на под 18-годишна възраст, е шансът да научиш нови техники. Порното е пълно с какви ли не сексуални дейности, които много от нас ще искат да изпробват.

То учи на умения, чийто притежатели биха били горди с тях. И със сигурност биха ги използвали в действие следващия път, правейки половият акт в пъти по-добър и по-разнообразен. Варианти на пози ще видите, хиляди.

Промяна на местоположение, облекло, отношение – все неща, част от атмосферата на секса, често пренебрегвани от обществото, но всъщност важни точно колкото самото действие.

На трето място – здравословно е. И понякога може да се окаже дори по-добро от самия полов акт. Научно доказано е, че мастурбацията е от изключителна полза, що се отнася и до физическото, и до психическото ни здраве.

Проведени са купища изследвания, които показват, че хората, които редовно мастурбират, гледайки порно, водят по-добър сексуален живот от тези, които разчитат само на партньора си да ги задоволи.

Освен това, има ги тези дни, в които той или тя не е в настроение – порното може да бъде и по-добра опция. Ако сексът се прави с нежелание, то той може в никакъв случай да се определи дори като близо до хубав секс.

Не е задължително всеки път да ви се налага да се влияете от партньора си. Можете да мастурбирате, когато пожелаете и да се самозадоволите по този начин, по който вие самите пожелаете.

И не на последно място – гледането на порно с партньора ви може да подобри в пъти сексуалния в живот. Проведено е проучване, което показва, че е невероятно възбуждащо и за двамата да наблюдават полов акт, докато извършват полов акт.

Удоволствието става двойно – нямаме голяма възможност да видим какво става по време на чиста сексуална активност, докато с порното освен усещането имаме и гледката, и звуците.

Това прави секса с любимия още по-реален, възбуждащ и удовлетворяващ.

Порното си има много предимства и гледането му не бива да се възприема като нещо срамно, напротив.

То е начин да опознаеш по-добре себе си и да донесеш по-голямо удоволствие и на себе си, и на партньора си, да разнообразиш сексуалния си живот и да му се насладиш още по-добре.