5 оправдания на жените за отказ от секс по време на лятната почивка
Любопитно

Ново социологическо проучване твърди, че някои жени ще се опитат да направят всичко възможно, за да предотвратят еротичните срещи с партньорите си по време на лятната почивка. Въпреки че мъжете смятат летните почивки за добра възможност да се отдадат на приятни занимания с половинките си, проучване показва, че голяма част от дамите не мислят по този начин.

Всъщност причината, която ги смущава се дължи на високите температури и отделянето на огромно количество телесна пот. Замислете се вероятно докато половинката ви си представя прохладни нощи на плажа, асоциацията при дамите показва изпотени тела и купища пясък, която се опитва да проникне навсякъде.

Проучването установява, че близо три четвърти от жените определят сексуалния си живот като разгорещен по време на лятната ваканция. А това означава, че 65% са се опитали да се измъкнат от интимните ласки с помощта на извинения.

В анкетата са взели участие 4251 жени от повече от 20 страни. Резултатите показват, че когато партньора поиска за секс по време на почивка, дамите се опитват да избегнат тези срещи и проявяват изключителна изобретателност. Голяма част от дамите прибягват до различни хитрости, чрез които да си осигурят спокойствие поне за ден. Едва ли има жена, на която не и се е налагало да прибегне до извинение, за да се занимава с нещо друго, което би и доставило повече удоволствие.

Ако сте се чудели кои са най-добрите извинения да откажете интимност, прочетете текста по-долу. Оказва се, че дамите са изключително креативни, а в някои случаи се поставят в нелепи ситуации, като излагат на риск дори здравето си с единствената цел да отклонят желанието за секс на половинките си.

„Много е горещо, ще се изпотим!“

Времето винаги е виновно, но това извинение работи само през лятната почивка. Анкетите показват, че това оправдание се използва от 19,4% от жените и е най-популярното извинение.

„Стомахът ме боли. Мисля, че имам хранително отравяне!“

Това извинение е второто най-често използвано, към което прибягват дамите. Участничките от анкетата са събрали 17,6% с това извинение, освен това го определят като изключително ефективно. Въпреки това то може да ви послужи само за една нощ, особено ако липсват и симптоми.

„Изпих твърде много! Вие ми се свят!“

Това е третото най-употребявано извинение, което се използва от 16,3% от дамите, а предимството му е, че може да се използва винаги и по всяко време. Въпреки че вашият партньор може да започне да се чуди защо консумирате подобно количество алкохол, за вас остава трудната задача да се справите с махмурлука.

„Не мога да правя любов, след като те видях как гледаше другите момичета по бикини!“

Това е идеалният начин да си гарантирате, че няма да ви безпокоят. С тази малка хитрост си служат 13,2% от жените, но можете лесно да бъдете разкрити, особено ако половинката ви не е от тези, които се заглеждат по чуждите момичета. Затова помислете добре за оправданията.

„Боли ме, имам слънчево изгаряне!“

Това оправдание се използва от 11% от жените. Всъщност дори е малко тревожно, понеже голяма част от дамите предпочитат да изгорят под слънчевите лъчи вместо да правят секс с партньора си.

Помогни на приятел да бъде здрав!

4.42 88

Malchugani.com banner

Редактор