Ново социологическо проучване твърди, че някои жени ще се опитат да направят всичко възможно, за да предотвратят еротичните срещи с партньорите си по време на лятната почивка. Въпреки че мъжете смятат летните почивки за добра възможност да се отдадат на приятни занимания с половинките си, проучване показва, че голяма част от дамите не мислят по този начин.

Всъщност причината, която ги смущава се дължи на високите температури и отделянето на огромно количество телесна пот. Замислете се вероятно докато половинката ви си представя прохладни нощи на плажа, асоциацията при дамите показва изпотени тела и купища пясък, която се опитва да проникне навсякъде.

Проучването установява, че близо три четвърти от жените определят сексуалния си живот като разгорещен по време на лятната ваканция. А това означава, че 65% са се опитали да се измъкнат от интимните ласки с помощта на извинения.

В анкетата са взели участие 4251 жени от повече от 20 страни. Резултатите показват, че когато партньора поиска за секс по време на почивка, дамите се опитват да избегнат тези срещи и проявяват изключителна изобретателност. Голяма част от дамите прибягват до различни хитрости, чрез които да си осигурят спокойствие поне за ден. Едва ли има жена, на която не и се е налагало да прибегне до извинение, за да се занимава с нещо друго, което би и доставило повече удоволствие.

Ако сте се чудели кои са най-добрите извинения да откажете интимност, прочетете текста по-долу. Оказва се, че дамите са изключително креативни, а в някои случаи се поставят в нелепи ситуации, като излагат на риск дори здравето си с единствената цел да отклонят желанието за секс на половинките си.

„Много е горещо, ще се изпотим!“

Времето винаги е виновно, но това извинение работи само през лятната почивка. Анкетите показват, че това оправдание се използва от 19,4% от жените и е най-популярното извинение.

„Стомахът ме боли. Мисля, че имам хранително отравяне!“

Това извинение е второто най-често използвано, към което прибягват дамите. Участничките от анкетата са събрали 17,6% с това извинение, освен това го определят като изключително ефективно. Въпреки това то може да ви послужи само за една нощ, особено ако липсват и симптоми.

„Изпих твърде много! Вие ми се свят!“

Това е третото най-употребявано извинение, което се използва от 16,3% от дамите, а предимството му е, че може да се използва винаги и по всяко време. Въпреки че вашият партньор може да започне да се чуди защо консумирате подобно количество алкохол, за вас остава трудната задача да се справите с махмурлука.

„Не мога да правя любов, след като те видях как гледаше другите момичета по бикини!“

Това е идеалният начин да си гарантирате, че няма да ви безпокоят. С тази малка хитрост си служат 13,2% от жените, но можете лесно да бъдете разкрити, особено ако половинката ви не е от тези, които се заглеждат по чуждите момичета. Затова помислете добре за оправданията.

„Боли ме, имам слънчево изгаряне!“

Това оправдание се използва от 11% от жените. Всъщност дори е малко тревожно, понеже голяма част от дамите предпочитат да изгорят под слънчевите лъчи вместо да правят секс с партньора си.