Десетте заповеди за добрия секс – това трябва да се превърне в наръчник за всички жени, които желаят да се превърнат в истински богини в леглото.

1. Не мислете за оргазма

А ще бъде най-добре, ако вие изобщо спрете да мислите за това. Ненужните мисли са основният враг на жените по време на интимните ласки. На мъжете им е много по-лесно по време на секс, тъй като те не ангажират съзнанието си с това как да обърнат партньорката си, така че да не вижда техният корем.

В такива моменти мъжкият мозък се съсредоточава изключително и само върху възприемането, като не се занимава с анализ на това, което усеща или вижда, за разлика от жените, които по време на секс могат да мислят за всичко наред, без да се отдават напълно на удоволствието от самия интимен контакт.

2. Научете как да желаете своя партньор

Сексът без желание и страст може да се сравни, например, с ненужен прием на храна – когато вие не чувствате глад, но въпреки това продължавате да се храните. Ако вие чувствате известен глад удоволствието от приема на храна несъмнено ще бъде по-голямо.

Напълно е възможно организмът да е в състояние да се адаптира, но това биха били едни бездушни движения, ако вие не изпитвате необходимите емоции.

3. Забравете за скромността си

Когато си легнете в леглото с любимия си мъж, забравете за това чувство, наречено „срам“, тъй като именно по този начин по време на секс ще изоставите всички условности и ще се отдадете на желанието и страстта.

Отличният секс е този, по време който партньорите се наслаждават един на друг, без да се боят какво мислят останалите за тях.

4. Останете верни на себе си

Бързината на движенията, виковете и стоновете са съпровождащи моменти на всеки един добър секс и те носят наслада само в случай, че са естествена потребност. В случай, че те са само декор към спектакъла, някой от партньорите съвсем скоро ще остане вън от тази игра.

А кого му е нужен евтин спектакъл, вместо бурен, истински и чувствен секс. Същото се отнася и за моменти, които се считат за неприемливи и неприятни от страна на другия партньор.

Не следва за нищо на света да се съгласявате с неприятните за вас неща, например с оралния секс, тъй като е невъзможно да получите удоволствие чрез отвращение.

5. Опознайте себе си

Познаването на особеностите на собственото си тяло и на всичко това, което му носи удоволствие, несъмнено са отлични „помощници“ в секса. Ясното осъзнаване къде преминава границата на личното удоволствие, спомага за запазването на усещането за комфорт.

6. Доверявайте се на партньора си

Препоръките и съветите по време на секс не трябва да изглеждат или по-скоро да звучат като преки инструкции за действие, тъй като в такъв случай половият акт бива лишен от своята спонтанност.

Между вас и вашия партньор трябва да остава известно пространство за самоизразяване в противен случай интимните ласки ще наподобяват футболен стадион само с една врата.

Освен това, най-ярките и незабравими впечатления остават само тогава, когато партньорите напълно се доверяват един на друг, пробвайки нещо ново.

7. Опитвайте се да забелязвате само доброто

И не забравяйте да си припомняте за това, тъй като укорите партньора си за фиаското, от това няма да последва нищо добро.