Как се живее с малък член? Малкият пенис е поправим проблем! Винаги може да се подбере такава поза по време на половия акт, при която проникването ще бъде максимално дълбоко и приятно за партньорката.

Наистина ли е вярно, че вярно, че всеки един мъж може да задоволи всяка жена? Вероятно повечето от вас са чували, че размерът на пениса не е толкова важен. Какво все пак тревожи средностатистическия притежател на малък пенис?

Психологически причини

Тревожността, свързана с малкия полов член, не се дължи не на неувереността на отделния индивид, а от общата повишена психологическа уязвимост на силния пол.

Не е тайна, че в психологически аспект мъжете са доста по-слаби от жените.

Ако на една жена ѝ кажат, че дупето ѝ е голямо – тя ще обсъди това с много приятелки, всички те заедно ще осъдят постъпката на мъжа, който е обидил жената и ще ѝ стигнат до извода, че за всичко е виновна неудачната кройка на полата/панталона.

От друга страна, ако някой каже на мъж в лицето със злоба или в пристъп на гняв, че неговият пенис е малък, той едва ли ще започне да споделя това със своите приятели. А на психолог със сигурност няма да отиде, това се отнася за повечето български мъже.

Около 80% от мъжете страдат от комплекс за малоценност поради размерите на своя полов член и то главно поради липса на информация за нормалните размери на мъжките полови органи.

В най-добрия случай повечето от тях се опитват да забравят за този си комплекс.

И е възможно да успеят и това да направят. Но освен съзнанието, което можем да управляваме, съществува и подсъзнание, което започва да въздейства в съвсем друго направление – малък полов член – ниско качество на интимния живот – неудовлетворена партньорка.

И изводът „аз не съм истински мъж“. А това е удар по-силен и от нокаута на Кличко.

При възникване на всякакви по-пикантни ситуации фразата за „малкия“ ще изплува от подсъзнанието в словесна или в образна форма.

Появяват се неприятни усещания, спомени и в резултат ерекцията на мъжа отслабва. Впоследствие ситуацията придобива механизма на снежната топка, може да прерасне във фобия от жени или в психическо разстройство. А в началото е била подхвърлена никаква и нищо не означаваща фраза.

Съвети за мъже с малък полов член

Представителите на силния пол следва да разберат, че нито формата, нито размерите на половия член, както и дебелина имат някакво значение.

Те следва да осъзнаят, че формите на женската вагина също се различават както на дължина, така и на дебелина.

Мъжете следва да обърнат внимание на следната статистика – размерите в еректирало състояние:

• 1 мъж от 100 притежава полов член по-дълъг от 22 см. А жените обикновено се боят от такива „гиганти“.
• С член над 18 см разполагат 14% от мъжете на планетата;
• При 19% от мъжете пенисът е от 16 до 18 см;
• При 29% от мъжете по света дължината на половия член варира от 14 до 16 см, което се счита и за нормалното.
• При 21% този орган е от 12 до 14 см.
• При 16% мъжкото достойнство е по-малко от 12 см.

Съвети за жени

Не давайте повод за прогресиране на комплекса на вашия мъж. Хвалете и одобрявайте тези неговия действия в секса, които ви харесват.

Хвалете го по такъв начин, че да разбере, че определено нещо в секса ви харесва. А ако нещо ви е неприятно, просто му го кажете.