Ето защо малкият пенис е всъщност голямо предимство
Полезно

Как се живее с малък член? Малкият пенис е поправим проблем! Винаги може да се подбере такава поза по време на половия акт, при която проникването ще бъде максимално дълбоко и приятно за партньорката.

Наистина ли е вярно, че вярно, че всеки един мъж може да задоволи всяка жена? Вероятно повечето от вас са чували, че размерът на пениса не е толкова важен. Какво все пак тревожи средностатистическия притежател на малък пенис?

Психологически причини

Тревожността, свързана с малкия полов член, не се дължи не на неувереността на отделния индивид, а от общата повишена психологическа уязвимост на силния пол.

Не е тайна, че в психологически аспект мъжете са доста по-слаби от жените.

Ако на една жена ѝ кажат, че дупето ѝ е голямо – тя ще обсъди това с много приятелки, всички те заедно ще осъдят постъпката на мъжа, който е обидил жената и ще ѝ стигнат до извода, че за всичко е виновна неудачната кройка на полата/панталона.

От друга страна, ако някой каже на мъж в лицето със злоба или в пристъп на гняв, че неговият пенис е малък, той едва ли ще започне да споделя това със своите приятели. А на психолог със сигурност няма да отиде, това се отнася за повечето български мъже.

Около 80% от мъжете страдат от комплекс за малоценност поради размерите на своя полов член и то главно поради липса на информация за нормалните размери на мъжките полови органи.

В най-добрия случай повечето от тях се опитват да забравят за този си комплекс.

И е възможно да успеят и това да направят. Но освен съзнанието, което можем да управляваме, съществува и подсъзнание, което започва да въздейства в съвсем друго направление – малък полов член – ниско качество на интимния живот – неудовлетворена партньорка.

И изводът „аз не съм истински мъж“. А това е удар по-силен и от нокаута на Кличко.

При възникване на всякакви по-пикантни ситуации фразата за „малкия“ ще изплува от подсъзнанието в словесна или в образна форма.

Появяват се неприятни усещания, спомени и в резултат ерекцията на мъжа отслабва. Впоследствие ситуацията придобива механизма на снежната топка, може да прерасне във фобия от жени или в психическо разстройство. А в началото е била подхвърлена никаква и нищо не означаваща фраза.

Съвети за мъже с малък полов член

Представителите на силния пол следва да разберат, че нито формата, нито размерите на половия член, нито неговата дебелина имат някакво значение.

Те следва да осъзнаят, че формите на женската утроба също се различават както на дължина, така и на дебелина.

Мъжете следва да обърнат внимание на следната статистика – размерите в еректирало състояние:

• 1 мъж от 100 притежава полов член по-дълъг от 22 см. А жените обикновено се боят от такива „гиганти“.
• С член над 18 см разполагат 14% от мъжете на планетата;
• При 19% от мъжете пенисът е от 16 до 18 см;
• При 29% от мъжете по света дължината на половия член варира от 14 до 16 см, което се счита и за нормалното.
• При 21% този орган е от 12 до 14 см.
• При 16% мъжкото достойнство е по-малко от 12 см.

Съвети за жени

Не давайте повод за прогресиране на комплекса на вашия мъж. Хвалете и одобрявайте тези неговия действия в секса, които ви харесват.

Хвалете го по такъв начин, че мъжът да разбере, че определено нещо в секса ви харесва. А ако нещо ви е неприятно, просто му го кажете.

Помогни на приятел да бъде здрав!

4.59 82

Malchugani.com banner

Редактор