Предпочитанията в секса са щекотлива тема! Някои биха се гордели цяла седмица да ходят с драскотини по гърба, а други не биха си и помислили да повторят експеримента. Редакцията на Lechenie.bg реши да събере всички ЗА и ПРОТИВ грубия секс.

В интимните отношения има твърде много граници, като всички те се сблъскват с индивидуалното отношение на човека. Например, навярно вие сте се изправяли пред границите на позволеното.

За някои сексът в обществена тоалетна е нещо напълно нормално, а за други е неприемливо да са интимни при вдигнати щори.

Границата на грубостта е още по-тънка. Например, една жена е готова на синини след секс, а друга би счела безобидна ругатня за унижение.

Грубият секс – топ 5 аргумента „за“ и „против“

Според някои жените е време да си признаят, че желаят да бъдат изнасилвани, но само когато го пожелаят, и само от любимия човек. Нежният секс е твърде скучен, и едва ли би бил възможен, когато страстта кипи, и на жената желае да скъса всички дрехи на партньора си.

Грубият секс помага за разкриването на нови усещания. Често партньорите сами чувстват какво могат да си позволят, и от какво е по-добре да се въздържат.

Ако пък се боите от последствията, просто говорете за това от по-рано, разкажете му за вашите табута, и той съответно да ви разкрие своите.

Грубият секс винаги носи допълнителна възбуда. Ако на мъжа очите му горят, е много глупаво, жената да му казва да внимава да не ѝ скъса роклята, тъй като струва много скъпо.

Заради добрия секс може и да се пожертва. Например, лекото зачервяване е нормално, но пък анален секс без смазка – не.

Откровените разговори разрешават всички проблеми. Трудно може да се намери мъж, който би отказал груб секс. Какво да прави жената в такъв случай?

Просто веднъж трябва да се пробва, едва ли експериментът ще се окаже неудачен. Освен това той способства за укрепване на доверие между партньорите.

Мъжът и жената трябва да имат максимално доверие един на друг, да се научат да чувстват не само своето тяло, но и да отгатват какво означава тази или друга емоция.

Ако вие обичате нежния секс, не се изненадвайте защо мъжът ви се заглежда по други. Няма смисъл да се залъгваме, които биха могли да задоволят сексуалния си нагон, пожелават да имат любовница, защото с нея могат да си позволят да бъдат себе си.

Грубият секс внася не само страст в отношенията, но за по-доброто опознаване на партньорите.

Важно е да се разбира какво партньорът влага в думата „грубост“. Ако разбиранията ви съвпадат, можете да опитате.

Романът „50 нюанса сиво“ има успех сред жените не защото сюжетът е нещо авангарден и невиждан досега. Обикновена девойка и богат мъж, който обича грубият секс.

Парадоксът е в това, че когато една жена зачете книгата, не може да се откъсне и я прочита на един дъх, сцените в леглото завладяват духа, на читателката ѝ се иска да ги повтори, или пък да помечтае.

Откровените разговори, честните признания и доверието един към друг помагат на партньорите да открият и непознатата си страна. Защо да задушаваме желанията си, ако можем да ги превърнем в реалност? Във всеки случай експериментът – това е опит.