Намеренията на някои мъже са далеч от сериозните, и колкото по-рано разбере това жената, толкова по-лесно ще ѝ бъде да се прости с любимия си. Как да разпознаете несериозните намеления на мъжете?

Всяка жена рано или късно започва да мечтае за семейство, но колко е трудно да се намери такъв мъж, който би споделял нейните намерения.

Кои са 5-те признака на несериозния мъж?

1. Не ви запознава с роднините си

Заедно сте повече от година, а досега не сте видели неговите родители на живо, но пък знаете техните имена, защото сте чували как ги нарича, когато разговаря с тях по телефона.

Това означава, че си имате работа с несериозен мъж. С голяма степен на сигурност можете да смятате, че той просто се страхува или срамува да ви запознае със своите роднини и това означава, че това не е мъжът, с когото бихте желали да свържете живота си.

За един човек може да се разбере много, просто като се види какво е неговото отношение към семейството.

Съвет – съберете смелост и опитайте да се запознаете с неговите родители сама. За начало е достатъчно и телефонно обаждане. Но не е добре да го правите без негово съгласие.

А реакцията на вашия мъж на въпроса – „Мога ли да се обадя на майка ти?“, - ще ви покаже дали има смисъл да продължите връзката си.

2. Не познавате приятелите му

На гости ви идват само ваши приятели, и именно те са станали ваши общи с партньора ви? Ако не пожелае да ви запознае със своите приятели, навярно той има несериозни намерения.

Все пак, вие сте длъжни да познавате лично хората, с които вашият мъж след работа отива да изпие чаша бира.

Съвет – проявете инициатива и предложете на вашия мъж да ви запознае с неговите приятели в непринудена обстановка. Най-добре е това да се случи по повод някакъв ваш празник, за да не изглежда поканата подозрителна.

3. Не желае да живеете заедно

Обикновено мъжете държат на свободата си, но не е възможно да бъдат волни птици и същевременно да изграждат отношенията си с жена.

Рано или късно бонбонено-кокетния период отива на втори план и възниква въпроса за съвместното съжителство. Ако вече сте повече от година заедно, а мъжът ви всячески мълчи и не повдига тази тема, то неговото отношение трудно може да се нарече сериозно.

Съвет – нищо не ви остава, освен сами да повдигнете въпроса и да изясните истинската причина. Не се бойте, дори и да станали близки, вие имате пълно право да узнаете накъде вървят отношенията ви, и не губите ли времето си напразно с този човек.

4. Не желае да правите съвместни покупки

Замислете се какво ви обединява с партньора ви? Има ли нещо общо, за което следите, бихте ли си купили пералня машина или сте оглеждали легло за бъдещата ви спалня.

Обикновено, ако мъжът има сериозни намерения, той ще се стреми да не влага парите си в някакви общи покупки.

5. Всеки има своя територия

Когато хората ясно поставят черта, в смисъл, че всеки има своя територия, то това е явен признак на несериозно отношение. Например, мъжът ви заявява – това е твоя работа и затова всички проблеми, свързани с нея, си решавай сама.