Когато връзката едва набира скорост или когато трябва или когато трябва да се добави малко пикантност към отдавна започнала връзка, на помощ идват необичайните и дори опасни места за секс.

Какво пък – малко разнообразие и пресен опит, които са винаги полезни, но ние малко ще позлорадстваме и ще ви разкажем за тези места, където не е добре да давате воля на страстта.

1. Балкон

Ако напишете в Гугъл „паднали от тераса по време на секс“, ще намерите немалко новини за злощастния изход на двойки, които са решили по този безобиден начин да си прекарат времето.

За да получат максимално екстремни усещания двойките избират сложни пози, при които се изисква краката да са вдигнати на парапета, което в крайна сметка може да доведе до падане на един или и на двамата партньори.

Ако пък сте се решили твърдо на секс от високо, изберете остъклен балкон и не излизайте наполовина от прозореца, когато сте максимално разгорещени.

2. Плаж

Това невероятно е лидер в едновременно 2 списъка – на най-романтичните и най-опасните места за любов. С романтиката като цяло всичко е разбираемо, но къде е опасността?

В самия пясък, който може да проникне на най-неочаквани места. И в крайна сметка ще напомня на стържене с шкурка.

Освен това в пясъка има огромно разнообразие от най-различни микроорганизми. Лекар или микробиолог биха изпаднали в див ужас при вида на тази фауна.

3. Бали сено

За начало опитайте да поседнете на сеното за няколко минути. Ако не сте живели на село, а сте доста чувствителен гражданин, навярно такъв експеримент ще ви накара много дълго време да се чешете.

Представете си какво ще се случи след бурен секс в купа сено? Най-вероятно няма да можете да стигнете до финала на действието, тъй като тялото ви започне да гори от драскането на сухата трева.

4. Детска стая

Знаете ли колко е болезнено да настъпиш част от LEGO? А ако това адско кубче се впие в долната част на гърба ви? От само тази мисъл изчезва всяко желание, ако все пак нямате желание за наистина екстремен секс.

5. Кола

И отново спорно място. От една страна, къде ако не в комфортна кола влюбените могат да освежат чувствата си и да се наслаждават на ярък секс? Това е най-достъпният и удобен вариант.

От друга страна, автомобилът няма да ви се стори толкова подходящ, когато се опитвате да покажете чудесата на любовното изкуство. Наранявания и растежения дълго ще ви напомнят за бурната страст.

Отделна тема за разговор е движещият се автомобил. Опитвайки се да разнообразите дълъг път с невинни ласки, рискувате не само собствения си живот, но и този на околните.

В сексологията едно от ключовите понятия е сексуалната атракция, когато хората предизвикват сексуален интерес един към друг.

В зависимост от това как се проявява атракцията в двойката, сексолозите открояват четири периода на развитие на всички връзки – зараждане на привличане, страстно влюбване, любовна привързаност и период от успокоение.

През първите 2 периода сексът на необичайни места – това е изучаване на границите на позволеното, страст и екстравагантност, които са така характерни за наскоро влюбилите се двойки. Но когато емоциите утихнат разнообразието в секса става сериозен проблем.