Винаги има неразбирателство, когато става въпрос за мъжкия и женския начин на мислене. Когато мъжете искат секс те просто го казват, докато жените проявяват изобретателност и очакват половинките им да ги пожелаят. За да избегнете недоразумения в любовен план вижте, кои са на често срещаните начини с помощта, на които половинката ви ще се опита да привлече вашето внимание.

Ново бельо

Жените обичат да провокират, ако забележите рязка смяна на памучното бельо с ново, но много по-предизвикателно, това определено е знак, че дамата до вас се нуждае допълнителни интимни ласки и е много вероятно това просто да бъде начин, с които да се опитва да привлече вниманието ви.

Флиртува повече

Помните ли начина, по който тя флиртуваше с вас в началото на връзката ви? Естествено в реда на нещата е, когато прекарвате прекалено много време заедно чувствата малко да се охладят. Съвместният живот, стресът и умората са едни от най-честите причини, които охлаждат отношенията, но ако забележите, че половинката ви се смее както по-рано е много вероятно да има различна нагласа за края на нощта.

Спи гола

Когато заспите и вместо памучната пижама се докоснете до голото тяло на половинката си, това определено е покана за интимност. Няма по-лесен начин жената до вас да ви подскаже, че се нуждае от допълнителни занимания в спалнята.

Докосва ви по-често

Допирът или приятелските прегръдки са нещо обичайно, но ако напоследък забелязвате, че ви докосва по-често или задържа по-дълго време ръката си във вашата е много по-вероятно жената до вас да се нуждае от сексуални удоволствия. Не пренебрегвайте тези знаци, а отговорете на тях. Жените обичат да се чувстват желани, което несъзнателно ги кара да търсят начин да събудят интереса ви, вместо да признаят нуждите си.

 Тя все още говори за секс

Не е голяма тайна, че жените обичат непрекъснато да говорят, но ако темата на разговор се върти постоянно около заниманията между чаршафите е много вероятно вашето момиче да ви подсеща, че се нуждае от малко допълнителни игри в спалнята.

Тя продължава сама

Обърнете внимание на този знак, ако половинката ви продължава сама, със сигурност времето, което е прекарала с вас не й е достатъчно. Това е сигурен знак, че трябва да увеличите заниманията в спалнята, понеже е много вероятно тя да се опитва деликатно да ви подскаже за липсата им. Имайте предвид че „тази молба“ може да се случи само веднъж, затова не пренебрегвайте поканата им.

Тя ви казва

Когато сте прекарали прекалено дълго време заедно или просто сте успели да изградите хармонична връзка има голяма вероятност половинката ви да поговори открито с вас, като ясно ви каже какво точно и липсва. В повечето случаи мъжете се обиждат, понеже смятат, че не са успели да задоволят физическите потребности на половинките си, но всъщност разговора има съвсем друго значение.

Понякога дори отношенията ви, да са дълго време в застой поради ангажименти или натоварване, това съвсем не означава, че сте загубили възможностите си. Просто е дошло времето, когато половинката ви се е разгорещила повече и иска да сподели тези моменти с вас.