Интимните отношения са деликатна тема, често партньорите не се решават да си поговорят за проблемите. Но кои 5-те най-вредни навици в леглото?

Справянето с тях е лесно, стига да се знае кои са те точно.

1. Удоволствие само за единия

Най-опасният вреден навик в леглото е единият от партньорите да мисли само за себе си, и изобщо да не се съобразява с другия.

На мъжете им е много по-лесно да получат оргазъм, отколкото на жените, но това не означава, че след като свършат, трябва да се обърнат на другия край и да заспят, изключително важно е започнатото да бъде довършено.

Съвет – използвайте секс-играчки и орални ласки

2. Секс под въздействието на алкохол

На всички ни е пределно ясно, че употребата на спиртни напитки може да разпали искрицата между партньорите, да ги накара да забравят за притесненията и да се разкрепостят.

Но този вреден навик може да има и неблагоприятни последствия. Често в такива ситуации партньорите забравят за контрацепцията, а всички ние знаем какво може да се случи – нежелана бременност и заболявания.

Съвет – и една чаша шампанско ще бъде достатъчна, за да придадете интимност на вечерта, малко да се отпуснете, но и същевременно да запазите здравия разум.

3. Голата истина

Когато стане въпрос за секс, обикновено положителното качество като това да се казва истината, може да се отнесе към вредните навици.

Едва ли вашият партньор ще стане по-уверен и ще се зарадва, ако му кажете колко му е малък, или пък започнете да му признавате колко много бивши сте имали.

Съвет – можете да си поговорите открито след интимна близост и много деликатно, като внимателно подбирате думите, а не по време на самия полов акт.

4. Наказание

Често жените лишават своите мъже от секс, и правят това като наказания – днес няма да има секс, защото вчера се провини.

Съществуват и други методи за излагане на позицията, а използвайки този довод постоянно, вие няма да забележите как ще започнете да спите в различни стаи.

Този вреден навик на жените така да решават проблемите, може негативно да се отрази на отношенията.

Съвет – мъжете не са деца, тях не можете да ги наказвате в ъгъла, а ако направите това, то ефектът ще бъде противоположен на този, който очаквате.

5. Без фантазии

Предсказуемата жена – това е мечта на всеки мъж, но това не се отнася за интимния живот. Ако сексът постоянно е еднакъв, то не се изненадвайте, че с течението на времето ще става по-малко.

С този негативен навик трябва да се справите, тъй като в противен случай има опасност връзката ви да се разпадне.

Съвет – вашият мъж задължително ще го оцени, ако проявите фантазия и го посрещнете от работа в ново бельо или го събудите сутрин не с чаша кафе, но и с нежна ласка.

Всеки човек допуска грешки в леглото, но най-важното е да се превръщат в поредица от вредни навици, които да се повтарят непрекъснато.

Но сексът трябва да бъде неповторим и затова единственият съвет, който може да се даде на партньорите е да наслаждават на самия момент, и да не го превръщат в състезание, и да се опитват да постигнат някакви резултати от него.