Страдате от болка? Имате нужда от освобождаване? Искате да живеете свободно и спокойно? Предлагате подобна услуга? Имате нужното акредитиране и искате да се снабдите с правилната апаратура? Тогава сме сигурни, че с Diagenti.com ще сте си много полезни – ето защо.

Кога се ползва електротерапията

Всеки организъм, дори най-простият, има някакво ниво на невронна чувствителност – дали първична или по-сложна както е при бозайниците. Това е невероятно сложно и бързо взаимодействие между нехомогенни частици, които извършват различни функции в организма, и въпреки всичко се постига хармония.

При нараняване, след операция, при залежаване или други болестни състояния, обаче, се получава нараняване на този нежен баланс, което може да доведе до дисфункция и болка.

Трудно поносимата болка, особено ако е комбинация от неврологична и мускулна, са отвратителни и изключително трудни за понасяне – те водят до атрофия и употреба на болкоуспокояващи.

Какво представлява електротерапията

Това е процедура при която, чрез електрически ток, сте стимулира конкретни части на тялото, за да се постигне задвижване на иначе наранени тъкани.

Тази процедура използва контролиран по амплитуда и сила, ток, които е невредим за организма и не представлява проблем за по-голямата част от населението.

Нужна е специализирана апаратура за електротерапия, чрез която не само да се насочва този електричен ток, но и да се контролира интензитета и посоката.

По този начин е възможно да се започне процеса по възстановяване и засилване на мускули, сухожилия, премахване на травми, белези и много други приложения.

За тези процедури не е нужно лекарско предписания, но не е препоръчително да се подлагате на подобни процедури без да сте се консултирали с личен лекар или физиотерапевт.

Движението е здраве – защо е нужно качествено оборудване

Ако сте специалист, които е запознат с тази сфера и имате опит, ще знаете, че движението е здраве, то е възможност за организма да възстанови себе си и да засили своят контрол.

Всеки професионалист, малко или много, зависи от своето оборудване, а ако сте един от хората с такъв вид образование и практикувате, знаете колко важно е това всъщност.

Поради особеният характер на този вид терапия е важно апаратурата, която се ползва да бъде от първо качество, защото тук става дума за здраве, а не просто козметични процедури.

Нужно е оператора да има съответното образование, обучение и знания, за да не нарани той своят пациент, а апаратурата трябва да бъде поддържана и качествена.

Това можете да намерите в Diagenti.com, там всеки с нуждата от това качество, може да намери всичко важни елементи за електротерапия, на добра цена, с добри условия.