Секс пред други хора – това е една от най-ярките сексуални фантазии както за мъжете, така и за жените. Разликата е, че в мъжките фантазии страничните хора наблюдават, тоест разбират какво се случва, а в женските всичко се случва тайно.

Мъжът в фантазията му за секс на публично място го възбужда демонстрацията на собствената му доминация като мъжки – той демонстрира пред околните своята сексуална мощ.

За жените път възможността да правят това, което е непристойно преди очите на всички, но същевременно да не бъде толкова очевидно. Тази малка пикантна тайна.

Както показва практиката, хората, които практикуват секс на публично място постоянно не са голям процент, а от тези, които имат такъв опит, се връщат постоянно към него, едва в 10% от случаите.

Фантазията за публичния секс навярно често се оказва просто натрапена от гледането на порнофилми. В търсенето на разнообразие в секса хората желаят не да правят експерименти в собствената си спалня, а извън нея. А това не е подходящо за всички.

Между впрочем, в последно време стана популярно понятието – догинг, което означава правене на секс на обществени места. Задължителното му условие обаче е наличие на свидетели. Но догингът е крайна степен на явление, докарано до апогей.

Така да или не?

В случая със секса, ако желаете нещо и то не е в разрез с желанията и удоволствието на другите хора и не противоречи на буквата на закона, то опитът все пак си струва.

Трябва обаче да имате предвид, че в някои общини догингът е въздигнат в административно нарушение, но разбира се, ако никой не подаде сигнал, няма да ви глобят, при все че толкова по-фрапиращи нарушения остават без адекватна санкция, сексът на публично място е най-малкият възможен проблем във връзка с опазването на обществения ред.

Като аргумент ЗА може да послужи това, че най-накрая ще сложите край на дилемата. Опитайте и тогава решете за себе си нужно ли ви е това или не.

ПРОТИВ – възможните проблеми с общинските власти и техническите трудности при осъществяването на тази идея.

Ако все пак отговорът е ДА

• Първо, решете с партньора какъв да бъде сексът – по женския или по мъжкия вариант. В противен случай поне единият ще остане неудовлетворен.
• Помислите с какво да бъдете облечени. Само ви се струва, че сексът на публично място е съвсем спонтанно явление. Сексът може и да не се състои, ако ви се налага твърде дълго и същевременно трудно да се разсъбличате.
• Запасете се с презервативи и мокри кърпички, желателно е да са антибактериални и за интимна хигиена. Постарайте се да не прониквате един в друг с мръсни пръсти.

Къде не е добре да правите секс на публично място?

Ето ви топ 3 на най-неудачните, според нас, места за публичен секс.

• Обществен транспорт

Да, там можете максимално скрито да се насладите на секса, особено ако е нощ и автобусът е празен, но всеки рязък завой или такова спиране ви изпраща направо в ортопедията, или представете си стане нещо с члена на вашия партньор, или получите влагалищни разкъсвания – какво тогава ще обяснявате на лекаря.

• Плаж

Невероятно романтично място, но има рискът от бактериални инфекции е твърде висок, че да си го позволите.

• Тоалетна на ресторант или на клуб

Ужасно лоша хигиена, рискът от инфекция е огромен.