Няма съмнение, че сексуалните предпочитания зависят напълно от личността на човека.

Някои жени намират нещо за прекрасно, а други за мъчително.

Ето списък с някои от най-запомнящите се моменти, които вероятно вече сте изпитвали поне веднъж в живота си:

1. Повечето мъже мислят, че докосването на яйчниците с пръсти задължително ще доведе жената до оргазъм, но уви това не е вярно.

2. Опитите за секс във ваната. Звучи като нещо, което често се прави по филмите. В действителност това води до изливането на 72% от сапунената вода по пода на банята

3. Секс на открито и евентуална загуба на панталоните. Вероятно ще загубите и достойнството си

4. Опитвате се да правите анален секс, мислейки си, че това е невероятно чувство, което рядко може да изпитате, но всъщност, спирате веднага.

5. Отивате на купон, като сте си купили секси дрешки на медицинска сестра или вибратор.

6. Осъществяване на интимен контакт с някоя от вашите приятелки и след това се замисляте дали сте бисексуална.

7. Когато вие сте по средата на сексуален акт, вашите родители почукват на вратата и вие се опитвате да закриете голото си тяло със завивката

8. Срещате момче на почивка. Вярвате, че ще се ожените за него, но и до днес поддържате контакт само по Facebook. Защото за него това е било само един ваканционен романс

9. Вярвате, че да сложите разтопен шоколад по голото ви тяло е добра идея.

10. Не сте била сигурна преди да правите за първи път френска любов и тя ви се е струвала като сложна алгебрична задача- звучало ви е адски трудно.

11. Шофирате някъде с колата и единствената ви цел е да правите секс. Не сте в състояние да намерите достатъчно уединено място и се връщате разочаровани.

12. Гледате порно и чувствате, че вършите най- грешното нещо, което една жена може да направи.

13. Опитвате се да убедите вашия приятел, че ако правите секс, докато сте в период на менструация, леглото в действителност няма да е полято с кръв. Това всъщност е истина и определено няма толкова много кръв.

14. Преструвате се, че правите секс, но всъщност вие сте облечени. Защото просто не сте готови да скочите с главата напред към големия акт.

15. Вие сте напълно подготвена да правите секс с мъжа до вас, но той е прекалено пиян и неговия пенис не реагира на абсолютно нищо.

16. Слагате корсет или френски кюлоти заедно с токчета и вярвате, че ще се почувствате като Памела Андерсън. Но след това разбирате, че не е така и сте разочаровани.

17. Казвате на личния си лекар, че сте била сексуално активна напоследък и това може би е причината да имате цистит.

18. Мислите си за около 37 секунди, докато сте пияна от бутилка бяло вино, която струва 5 долара, как вероятно бихте могла да правите тройка. После си спомняте, че не сте в Gossip Girl и продължавате вечерта, както обикновено

19. Обикновеният секс ви се струва като невероятен, а всъщност всичко идва от голямото желание, което сте имали да преспите с някой.