Много мъже смятат, че колкото повече издържат по време на полов акт, то толкова по-добри са в леглото и това е показател за техните умения. И защо не, все пак това увеличава сексуалното удоволствие на техния партньор. И това не е всичко. Удължаването на времето преди еякулацията прави както вашия оргазъм, така и този на вашия партньор по-интензивен и силен.

Обаче, дори и повечето мъже да желаят да удължат еякулацията си и да засилят оргазма, те често не издържат особено много след вагинално проникване. И това не е всичко – те дори и идея си нямат как в действителност да забавят еякулацията си. Е, не е много трудно да приложите няколко прости трика и техники, които да ви помогнат с тази задача. Ето и някои от тях.

Мастурбация – Ако мастурбирате няколко часа преди да правите секс може да се окаже от полза и да издържите по-дълго. Това се дължи на следния факт: когато еякулирате при мастурбацията, чувствителността на пениса намалява. Така че, ще ви отнеме повече време, за да стигнете до оргазъм и отново да еякулирате.

Единствената спънка тук е, че за някои мъже мастурбацията преди секс може в действителност да убие желанието им за такъв или да се окаже проблематична за получаването на силна ерекция. Затова трябва да се убедите, че сте мастурбирали поне 2 чаша преди сношението. Всичко по-рано от това най-вероятно просто ще убие ерекцията ви.

Кондом – всички знаем за безопасния секс и защо трябва да използваме кондоми. Обаче, едно от нещата, което много мъже не осъзнават е, че кондомът намалява чувствителността при полов акт. Това означава, че ще ви отнеме повече време, за да получите оргазъм и ще можете да изкарате доста по-дълго, отколкото обикновено.

Дишане – много мъже имат склонността да дишат учестено при секс. В действителност, някои от тях дори задържат дъха си по време на секс. Това не е особено добра практика по принцип, ако искате да изкарате по-дълго. Това, което трябва да направите е да дишате дълбоко и да се отпуснете. Просто успокойте дишането си и се концентрирайте върху усещанията на момента. Така ще осъзнаете, че краят се разсрочва във времето и можете да се насладите на усещания и удоволствие, което не сте изпитвали никога преди.

Методът на стоп и старт – това е един от най-добрите методи за забавяне на еякулацията и увеличаването на силата на вашия оргазъм. Това също така увеличава и количеството на семенната течност при еякулация. Много е просто: просто трябва да се отдръпнете, когато усетите, че сте близо до края. Отдъхнете си за малко докато усещането отмине. След като то си е отишло, можете отново да проникнете в партньора си и да продължите.

Този метод не само че удължава сексуалната ви наслада, но целият процес на отдръпване и повторна пенетрация ще накара партньорът ви да копнее за още и има голяма вероятност тя да получи оргазъм какъвто никога досега не е получавала.

Сексуални пози – ако искате да изкарате по-дълго при сношение, оставете традиционната мисионерска поза настрана и позволете на жената да бъде отгоре. Тази позиция ви позволява да си починете и да се отпуснете и така да контролирате до голяма степен възбудата си. По този начин ще издържите по-дълго от обикновено.