Интернет пространството е пълно с всякакви секс съвети, предложения за техники и какви ли не методи за възбуждане на човека до нас, но преди да търсим как да се усъвършенстваме в леглото е добре да знаем какво задължително не бива да правим, докато сме усамотени с партньора ни.

1. Проявата на агресия без предупреждение – Често не съобразяваме, че партньорът ни може и да не е особено очарован от идеята да ходи с белези от зъби по врата си.

Ако пък е запален по спорта и посещава така любимото място на много съвременни мъже – кварталните лостове или просто стрийт фитнес площадките, едва ли ще иска да бъде обект на подмятания и шушукания заради следите от нокти по гърба му.

А понякога и рани. Не е рядко срещано разгорещени в страстите да се увлечем и да не проявим необходимата тактичност, но е силно препоръчително да поговорим преди това с любимия и да разберем има ли нещо против агресивния секс.

Болката може да се окаже и приятна, но не бива да забравяме, че това не важи за всички. Важно е да се поинтересуваме от желанията и очакванията на партньора си, за да останат и двете страни доволни.

2. Целувка след орална любов – Ако току що сте го успели да го докарате до оргазъм с орална техника и леко се надигате и приплъзвате, очакващи истинска целувка за награда, не хранете големи надежди.

Много от мъжете са доста гнусливи и за тях е изключително отблъскващо нещо подобно. Въпреки че е възможно и да не ви откаже, помнете че може и да го възприемат като проява на абсолютна липса на хигиена и да не го пожелаят.

Поне докато не си измиете зъбите и още по-добре – дезифенкцирате устата си. Е, може и без последното понякога, въпреки че ще са по-доволни така. Във всеки случай не предприемайте подобно действие веднага – ако не друго, поне го попитайте за разрешение.

3. Наблягане само на половите органи – Със сигурност по време на сексуален акт, те са от най-голямо значение, но е голяма и често срещана грешка да се пренебрегват останалите ерогенни зони.

Човешкото тяло има множество мънички рецептори, отговарящи за изпитването на удоволствие навсякъде по себе си и е голяма грешка те да се игнорират.

Често някакви малки неща ни помагат да изпитаме двойна или тройна по-голяма наслада от самия полов акт. Такива могат да бъдат целувките по врата, лекото плъзгане на езика по коремчето, усещането от докосването по гърба, стискането на дланите и т.н.

4. Липса на активност от едната страна – Широко разпространен навик и на двата пола е да легне по гръб и да остави другия да свърши цялата работа.

Липсата на активност е един от основните проблеми при правенето на секс и може да накара възбудата у партньора ви да изчезне безследно.

Важно е да се вижда, че сме заинтересовани от всичко случващо се и да се усеща присъствието ни, да се усеща, че се намираме в момента и мислим само и единствено за сега. Именно мързелът седи в основата на скучния секс, а кой търси това?

Хубавият секс е този, който задоволява и двамата. Погрижете се за партньора си и се уверете, че ще събудите желанието му и той да се погрижи за вас!