Доста често в Интернет пространството се получават масивни дискусии за това каква хранителна добавка трябва да се приема от трениращия, когато той иска да качи мускулна маса.

Тази тема е особено обсъждана във форуми и онлайн магазини преди лятото заради желанието на всички да изваят перфектните тела преди сезона на по-оскъдното облекло.

Има ли хранителни добавки, обаче, които засилват мускулния растеж и повече от други? Засилва ли се ефектът от тренировъчния процес, когато използваме суплементи от дадена химична група, с определени изграждащи съставки, или всичко е една маркетингова игра?

Е, в Интернет можете да намерите много интересни отзиви за конкретни хранителни добавки, но в магазина на FitnesHrani.com ще имате възможността да се сдобиете с обсъжданите продукти на най-достъпни цени.

Качеството никога не е зависело само от съответната марка-производител, нито пък и от цената, стояща под, пред, над, до, срещу продукта.

Понякога, цената е базирана на късмета на потребителя, но когато говорим за здравето ни, ние нямаме право да разчитаме на успех.

Някои от начинаещите във фитнес залата нямат шанса да им бъде казано още в самото начало, когато са правили първите си стъпки, така че бъдете благодарни за това, че четете тези редове още на входа на фитнес света.

Какво трябва да съдържа една добавка, за да бъде тя ефективна за растеж

Всички сме чували максимата във фитнес средите, че „Без зоб си микроб“. Това не е толкова вярно, за колкото го мислят всички.

Все пак, не е необходимо да слушаме само чуждото мнение, така че днес ще разберете научни факти, за да се въоръжите със знания и да можете да отсявате сами дали една добавка ще е полезна за вас или не. Ето и съставките, които тя задължително трябва да съдържа в себе си.

На етикета на тази добавка трябва задължително да пише белтъчини (протеини) и карбс (въглехидрати). Протеинът е основната градивна съставка, участваща в процеса по изграждане на мускулна маса.

Въглехидратът, от своя страна, помага за по-бързо зареждане на депата от изгубен по време на тренировката гликоген. Това ще ви помогне да сте по-енергични след изтощителна тренировка в залата, както и да дадете на тялото концентрирана инжекция с всичко, което му е нужно за едно качествено възстановяване.

Какъв ефект от добавката да търся

Суплементът трябва да е ценен източник на точно онова така търсено засищане от всички. Тъй като основната цел на хранителната добавка е да замести някое от дневните ви ядения, то вие трябва да сте сериозно заситени след нейното приемане.

Ето защо, във FitnesHrani.com ще откриете точно онези засищащи добавки, които ще направят деня ви по-малко къркорещ. Посетете онлайн магазина и се уверете сами в достъпните цени, на които се предлагат продуктите из страниците му.