Жадувате ли да изглеждате като модел от корица на списание? Вероятно сте на мнение, че една такава визия изисква не малко грижи, време, внимание, старание и средства?

Истината е, че не е задължително да притежавате някакъв специален талант, благодарение на който да изрисувате лицата си по великолепен начин.

Твърде често се оказва достатъчно само едно червило, стига то да е точно онова, за което цял живот сте мечтали.

Именно с такъв продукт ни изненада младата, амбициозна и талантлива Николета Лозанова. Красавицата винаги е успявала да привлече светлините на прожекторите право към себе си, но този път тя създаде истински фурор.

Може би по-голямата част от почитателите на привлекателната и неустоима българка не са и предполагали за изненадата, която тя им е приготвяла месеци наред, преди високият клас гримове да заемат местата си в специално предназначените за тях опаковки.

Как красивата Николета счупи всички рекорди

Николета Лозанова е от онези дами, които никога не ще се задоволят с малкото, което животът им поднася.

Нейната амбиция и жажда да се докаже пред самата себе си, успяват да я изстрелят право към върха и ясно доказателство за това е козметичната линия, за която всеки говори през последните няколко дни.

Разбира се, както и сами може да предположите, това е само една минимална част от изненадите, които изкусителката е сътворила за себеуважаващите се дами.

Едва 5 дни след като е обявен официалният старт на козметичния бранд, един от продуктите вече бе разпродаден.

Малко световни марки имат възможността да се похвалят с подобно постижение. Сигурни сме, че в този момент госпожица Лозанова се чувства изключително удовлетворена от наградата за труда, стремежа и амбицията да създаде първокласно козметично средство, което съвършено добре да подхожда на всяка една визия.

Матовото червило с цвят CAPPUCINO, по което всеки фен на марката вече е луднал, не е претенциозно, не изисква специално нанасяне.

Опаковката е снабдена с гъвкав апликатор, който успява плавно и равномерно да покрие устните и да им придаде точно онази дълбочина и изразителност, от които се нуждаете, за да се чувствате в пъти по-привлекателни и неустоими.

Онези от вас, които точно в този момент изпитват известна доза разочарование, заради това, че не са успели да отреагират на момента, нека запазят търпение и спокойствие, защото най-интересното тепърва предстои.

Имате възможност да се насладите и на някой от останалите 4 нюанса, които са също толкова пленителни, колкото и цвят CAPPUCINO.

Брандът вещае много късмет и покоряване на върхове. Вероятно това е присъствало в смелите мечти на Николета Лозанова.

В едно от своите интервюта тя изказва сърдечни благодарности за всички онези мили поздравления, които са я обсипали, както и за доверието, което хората са гласували в нея.

Смятаме, че това е истинската награда за един творец, какъвто всъщност е привлекателната Николета.

Безапелационно всички са били омагьосани от продуктите, представляващи част от козметичната линия. В рамките на 24 часа официалният сайт е наброил повече от 50 000 посещения.

Изумителни резултати, които не подлежат на коментар. Категорично това следва да бъде един от новите брандове, които тепърва ще жънат успех след успех.

Николета увери своите фенове, че продуктът, за който се разказва от уста на уста, ще бъде отново наличен съвсем скоро. Тя беше категорична, че изненадите тепърва предстоят.

Съветваме ви да затаите дъх и да се подготвите за една козметична лавина, която много скоро ще ви застигне и преобрази по начин, за който от дълго време мечтаете.

Позволете на красотата да се превърне в нещо перманентно, а не онази маска, която отмиваме вечер след баня. Подарете си удоволствието да изглеждате неустоими.

„Декорирайте” устните, очите и лицата си с висок клас козметични средства, които са произведени под строг контрол за качество и безопасност и подпомагат здравословния начин на живот.