Как да се превърнете в жена, с която мъжът ви ще пожелае да прекара целия си живот?

Правило №1 – грижете се за себе си, но не прекалявайте

Разбира се, мъжът ви ви смята за привлекателна, в противен случай той не би се оженил за вас, поради тази причина не мислете, че е необходимо всеки ден да изглеждате като кинозвезда, или да спестявате пари за пластична операция, за да го задържите.

От друга страна това, че сте се оженили не означава, че можете да престанете да се грижите за себе си. Вие сте внимателна, отговорна, мила и го обичате – всичко това е много сексуално.

Не се опитвате да се състезавате с неговата 25-годишна секретарка. И не се изисква от вас да си слагате изкуствени мигли или да живеете в салона за красота.

Правило №2 – не се отказвайте от собствените си интереси – трябва да имате собствен живот

Някои жени поставят мъжете в центъра на своя живот, след сватбата се отказват от всичко, което им е било интересно. Други забравят за кариерата и изобщо престават да работят.

Други ограничават общуването с роднини и приятели. 3-ти се отказват от интересите и хобито си – дори от фитнес. Това е огромна грешка.

Ако изцяло посветите своя живот на мъжа и сега той е център на вашата вселена, то той губи интерес към вас, а вие страдате и съжалявате за принесените жертви.

Правило №3 – бъдете екип

За да бъде бракът успешен, 2-мата съпрузи следва да помнят, че сега вие сте един екип.

Разбира се, трябва и по-нататък да развивате своята кариера, да общувате с приятели, да запазите собствените си интереси, но сега е необходимо да мислите като двойка, а не като отделен човек.

Не действайте така сякаш сте като преди сами – пробвайте да приемете вниманието чувствата и мислите за вашия партньор.

Преди да се разберете с приятелка да вечеряте или да отидете на кино, съобщете на мъжа си. Не го молете за разрешение обаче.

Правило №4 – когато се прибира у дома, на мъжа ви му са необходими 15 минути, в които да остане сам

Мъжете обичат да бъдат сами, дори и ако го отричат. Когато съпругът ви се връща от работа, не се хвърляйте към вратата и не го карайте да се схваща за главата с въпроси, проблеми и задачи.

Това ще предизвика само неговото раздразнение, а също така ще му се стори, че живее с твърде взискателна съпруга, играеща роля на негова властна майка.

В резултат на това той дори съзнателно ще започне да се връща у дома по-късно. Разбира се можете да го приветствате с лека целувка, но след това го оставете сам.

Разговорът ви ще тръгне по-добре, ако мъжът ви си остане малко у дома, поеме си дъх и заговори сам с вас.

Правило №5 – подкрепяйте го

Поддържайте мъжа ви във всичко. Ако се простуди или го боли гърло, то не подценявайте сериозността на заболяването. Обърнете на мъжа си внимание. Погрижете се за него.

Пригответе му супа, предложете му лекарство. Ако е загубил любимият му отбор – съчувствайте му, той със сигурност ще оцени това.

Не забравяйте при всяка възможност да благодарите и да хвалите съпруга си, когато изхвърля отпадъците, окача картината на стената.