Днес някои момчета се гордеят с това, че след кратък разговор успяват да склоняват девойките да правят секс с тях.

Те смятат това за своя победа, гордеят с тези си завоевания и мислят, че ги постигат благодарение на своето остроумие, обаяние, познаване на трикове за бързо завоюване на жени.

Наричат себе си съблазнители. Всъщност това, че едни момичета лесно се съгласяват на секс, а други – трудно, почти не зависи от съблазнителната и сексапилна външност на мъжете.

Най-често достъпните момичета израстват в семейства, в които майката със своя пример не успяла да им покаже как правилно да се държат с мъжете.

Ако майката е била твърде демократична по отношение на мъжете в интимен смисъл, то дъщерята обикновено върви по нейните стъпки.

Девойките, които имат „гена на достъпността“ в кръвта си, още в първа среща, дори без да се поинтересуват от подробности за живота на момчето, лесно се съгласяват да правят секс с него.

И дори уговорки от негова страна не са нужни. Тя, както и нейната майка, смята, че щом мъжът я иска, значи му харесва. Достатъчно е момчето да я разбира, да ѝ прошепне в ухото няколко приятни думи, да ѝ намигне и тя вече е готова да си легне с него в леглото.

Достъпните девойки, натрупали вече сексуален опит, сами започват да се оглеждат за привлекателни и богати мъже, измислят си различни начини, за да им правят подаръци, като им даряват секс.

Но мъжете ги харесват само до края на интимния контакт.

С тях в леглото на мъжа му е много лесно. С достъпно момиче не е нужно мъжът не е необходимо да се старае да се покаже в най-добра светлина, да си подбира думите и да прави комплименти.

Те правят всичко сами и са съгласни на всичко. Но вътрешно мъжете ги смятат за недостойни за любов и уважение, а и защото не се стремят към изграждането на стабилни и трайни отношения.

Достъпната жена предизвиква у мъжете само животински интерес, а какво ѝ е на душата и какви са плановете ѝ за бъдещето, им е безразлично. За удовлетворяването на сексуалната потребност на мъжете не е необходимо с тях да се изгражда семеен живот.

За да се влюби едно момче наистина в една девойка и да пожелае да се ожени за нея, те трябва да имат съвместни интереси и между тях трябва да възникне душевна близост.

И ако те присъстват, то момчето ежедневно започва да мисли за своята девойка, често ѝ звъни, отлага всички дела, за да срещне с нея и да я види.

Това е и показател, че той се е влюбил в нея, а не, че той ѝ говори така, тя да се влюби в него и да я вкара в леглото си.
Според статистиката около 10% от семейните мъже не са биологически бащи на детето, което смятат за свое.

И от многобройните социологически проучвания следва, че съотношението на достъпните девойки, които използват различни трикове и уловки, за да успеят да се омъжат, също се колебае около 10%.

От това може да се направи извод, че колкото по-непросветен е един мъж в секса и е готов да обвърже живота си с достъпна жена, толкова по-големи шансове има да се превърне в рогоносец и да отгледа чужди деца.