Въпреки разпространения стереотип, че мъжете харесват големи гърди, има и такива представители на мъжкия пол, които си падат по малките бюстове.

Техните притежателки искат на всяка цена да знаете десет неща, ако обичате точно такъв тип жени.

1. Все пак те са чувствителни в положителния смисъл на думата. Изследователи от Виенския университет са доказали, че големите гърди са 24% по-малко чувствителни отколкото малките. Така че не правете грешката да мислите обратното. Малките гърди също обичат вниманието.

2. Но свалете първо сутиена. Може да носим малък дантелен сутиен, но ако сме сложили повдигащ сутиен, то тогава дори и слон не бихме могли да усетим през подплънките. Така че играйте на сигурно и първо свалете сутиена преди да преминете към истинското действие.

3. Като стана дума за сутиени и нашите могат да бъдат доста изискани. Тъй де, знаем, че не можем да очакваме оценка като на картина на Ван Гог относно горната част на бельото ни (а и в интерес на истината не е нужно да го правите), но едно семпло „Това е секси” преди да го захвърлите на пода няма по никакъв начин да навреди. Сутиените са скъпи и може ние да сме взели този именно имайки предвид точно вас, мъже.

4. Да заровите лице в гърдите ни?! Сигурно няма да можете. Но това не означава, че трябва да държите лицето си далеч от тях. Все пак съществуват неща като целувка, близане, леко захапване и един милион други варианти.

5. Никога не изглеждайте разочаровани. Дори и да обичаме малките дантелени сутиенчета, понякога нищо не може да бъде по-секси от това да напомпаме малко деколтето с малко подплънки. Ако изобщо някога си позволите да изглеждате объркани или тъжни, когато разберете, че де факто размерът ни е с една чашка по-малък, просто напуснете. Напуснете веднага.

6. Можем да ви провокираме с избора си на сутиен. С което можем да имаме предвид дори това да не слагаме такъв (или просто да носим изключително очевадно прозрачен). Мислите си, че можете да видите зърната на гърдите ни през горнището? Най-вероятно е така, но все пак смятаме да ви накараме да почакате до края на вечерята, за да дойдете малко по-близо.

7. Обичаме да бъдем отгоре. Няма нужда да се тревожите от много друсане и клатене. Не се обиждайте – нямаме предвид, че движенията ви не са достатъчно добри. Нека тогава го посрещнем лице в лице (в буквалния смисъл на думата): каубойките все пак са номер едно.

8. Не бъдете прекалено груби. Можете да ги стискате, да въртите зърната ни и да ни подхвърляте насам натам, но все пак не забравяйте, че гърдите ни все още са част от нашето тяло. Приемете, че сте като Спайдърмен – с голямата сила идват и големите отговорности.

9. Кучешката понякога е още по-добре. Като изключим факта, че има много по-малък шанс гърдите ни да почервенеят от цялото това клатене, можем да наведем гръдния си кош още по-ниско пред вас. Пробвайте. Наистина е яко.

10. Бъдете уверени относно вашите гръдни умения. Най-лошото нещо, което можете да направите, е като цяло да избягвате малките ни гърдички или да се суетите наоколо им сякаш не можете да ги откриете. Както и преди вече сме казвали, представете си, че ние правим същото с вашия малък приятел. Давайте смело и сграбчвайте!