Как да разберем дали мъжът иска само секс, или е готов за нещо повече? Има някои знаци, които ясно показват, че единственото, което го интересува, е неангажиращата сексуална връзка.

Пише ви само след 1 през нощта. Научен факт е, че всички обаждания, които целят намиране на „плячка” се случват след 1 през нощта. Всички тези коли, които чувате нощем малко след 12:59 ч.? Хора, които срещате по улиците след 1 ч. през нощта? Всички те са тръгнали за плячка.

Той се разочарова, когато го поканите да гледате филм и всъщност искате само това. Повечето момчета първоначално ще са съгласни да гледат филм като утешителна награда за липсата на секс. Но когато отблъснете ръката му, която се приближава настоятелно към бедрото ви, той изведнъж ще се почувства изморен и ще трябва да се прибере.

Така и никога не се срещате с приятелите му – с колкото по-малко информация разполагате за него, толкова по-лесно му е да бъде като призрак за вас. Ако не знаете с кого излиза, къде живее, кога се прибира, къде работи и прочие, той ще може по-лесно да се изпари в нощта като привидение. Един фантом, който е спал с вас няколко пъти и просто след това е спрял да отговаря на съобщенията, който е далеч по-лошият вариант на този от Бродуей, но все пак си остава фантом.

Той наистина се старае да не можете да преспите у тях – никога не ви казва директно, че трябва да си ходите (разбира се, това би го лишило от следващата среща), но винаги има нещо за вършене на сутринта, независимо дали е „работа”, „среща с приятели” или „нещо семейно”. Е, разбира се, наясно сте, че семействата не си правят пикник в 5 сутринта.

Винаги ви връща всичко, което забравите у тях – забравили сте си сутиена? Или червилото? Или портмонето? Или просто фибата? Ако никога не забравите нещо у тях, никога няма да имате извинението да се появите, когато не ви очаква или не иска да сте там. Ако все пак решите да се появите там непоканена, най-вероятно ще намерите мястото изоставено от години и някой неприветлив съсед ще ви каже, че то е необитаемо от векове, все едно сте попаднали в епизод на „Страх ли ви е от тъмното?”.

Никога не сте излизали на истинска среща – срещите са за мъже, които се смятат за бъдещи приятели и половинки във връзка, не за такива, които се виждат просто като секс партньори.

Той винаги настоява да си разделите сметката – ако никой от двамата не плати за пицата, то тогава това не може да се смята за среща.

Той винаги е „зает”, когато му пишете за нещо емоционално или лично – кой ли има време да спре играта си, за да поговори с вас за нещо важно, което ви тормози? Това да му пишете как баба ви е починала не е секси. Мъжете, които искат само да ви вкарат в леглото, не биха си губили времето да си играят на приятели.

Винаги се опитва да ви накара да правите секс когато излизате – лесно е да прецените каква е разликата между мъжете, които наистина харесват секса с вас и тази, които искат САМО да правят секс с вас. Просто се замислете за момент, когато сте заедно, но не сте правили секс за повече от час. Ако не можете да си спомните такъв, то тогава всичко е ясно.

Единственото романтично нещо, което ви е купил, е вибриращ пръстен – това трябва да е било нещо като: „Хей, имам изненада за теб!” и да чуете леко вибриране, след което той си сваля гащите. И ако може някой да очаква да бъдете впечатлени особено от това...