Днес ще ви разкажем за някои много интересни неща от ежедневните връзки между двата пола, за които винаги е имало редица въпроси защо се случват така или какъв е смисълът?

Както на всеки човек и на вас вероятно ви се е случвало да се чудите какво иска вашият партньор от вас или просто да забележите, че се държи странно и въпреки това таи в себе си нещо, което не иска да сподели.

Разделили сме най-често срещаните въпроси и състояния, които момчетата си задават, щом стане дума за момичета.

  1. Защо просто не го каже?

Много често се случва мъжете и жените да се карат, но самият акт на скандал не е толкова важен, колкото остатъчните последствия от него.

Жените имат навика да не казват какво ги притеснява и да увъртат, докато положението не стане наистина неконтролируемо и единият от двамата партньори не изпусне нервите си.

После в резултат от това често има скарани и сърдити, а също така, това е и честата причина, поради която двойките се разделят толкова внезапно.

Просто природата е така устроена, че за жените е съвсем нормално да реагират пасивно-агресивно, докато мъжете пък правят всичко възможно, за да разберат какъв е проблема и все пак накрая някой от двамата се изнервя и изпуска емоциите си.

  1. Дали ме харесва?

Колкото и невероятно да звучи, някои учени твърдят, че мъжете са по-емоционални спрямо жените.

И като се замислите, всъщност излиза, че учените имат право до известна степен, защото, това, че мъжете не се оплакват постоянно, не плачат и не показват каквато и да била емоция, определено не значи, че им е все едно за всичко и нищо не им се отразява подсъзнателно.

Мъжете често са притеснени дали въпросното момиче или жена, която са си харесали, ще ги оцени такива, каквито са в действителност, дали няма да им се смее, да им се подиграва или просто да ги отхвърли.

За това и те толкова често заемат образи на „лошо момче”, на което не му пука за никого и му е все едно за всичко.

Всичко това е само и само да прикрият нежната си същност. И нека, когато казваме нежна, не се разбира хомосексуална, а просто нежна, защото мъжете също могат да бъдат много мили и добри, точно както едно дете може.

Ето защо мъжете толкова често играят игрички, с които да се прикрият или застават зад образи, които биха скрили тяхната същност.

  1. Защо държат да запознаят дамата с приятелите си

Също много често срещана практика при мъжете, когато са започнали връзка, наскоро е да запознаят своето момиче с целия им свят най-общо казано.

Първоначално се започва от кафе с най-добрият му приятел. Това е задължително винаги и е един от най-класическите признаци, че той държи на вас.

Само се замислете защо той иска да ви покаже своя свят от вътрешната страна, да ви запознае с майка си (по принцип майката е най-важният човек за един мъж и когато мъж запознава жена с майка си, се счита, че това е добър признак, защото един вид мъжът показва най-скъпото си) или защо иска да знаете къде живее най-добрият му приятел?

Защото държи на вас, защото иска да е с вас и защото желае да прекарва времето си с вас.

Така че, макар и скучни, някои от тези занимания са много важни за един мъж и в никакъв случай не му отказвайте, защото ще си помисли, че нещо се е объркало!