Успешни, привлекателни и… самотни. Какво не достига на тази група мъже и каква жена те търсят?

„Всичко е включено“

Това момче не е неудачник. Както се казва, всичко е при него – и диплома от престижен университет, и добра работа. А освен това е и красавец.

Всеки ден тренира и редовно си попълва профила в Фейсбук със снимки от екзотични страни. Само че не си е намерил спътница в живота.

Каква трябва да бъде тази жена на неговите мечти? Той неведнъж си я е представял. Те заедно идват на купон, и всички се обръщат да гледат нея, възхитено прошепвайки зад гърба ѝ. Приятелите я обожават, колегите я боготворят.

Тя е умопомрачителна в леглото, готви толкова вкусно, че направо да си оближеш пръстите. И е готова да се отдаде цялата на мъжа си. И още, знае френски, играе тенис, пее хубаво, обожава да чете, особено исторически книги.

Вероятно разбрахте защо такива мъже са все още сами? Докато той бленува по своите мечти за супержената, набелязаният от него идеален път се руши, тъй като не успява да намери важна част от мозайката.

„Прощавай, отминал живот“

Никой от неговите приятели не помни, колко са били, неговите бивши. С тази или с онази е излизал миналата година? Но пък такава двойка не може да се нарече страстна, но пък сякаш скоро са смятали да се женят.

И вече и деца. Със сигурност, не е било това. И точно в 12 без 5 женихът и невестата се разделят неочаквано за всички. Той отново е свободен и радостта му няма граници – прощавайте, вечерта пред телевизора, здравей, разгулен живот!

Той не желае и да чува за своята бивша невеста, и това е взаимно. Тя най-накрая се е освободила от затворения кръг на техните отношения и е изключително доволна от това.

„И да не я виждам повече в дома си“

Търсенето на една единствена съвсем не е лека работа, а освен това и родителите наливат масло в огъня. Прави му напук? Но разбира се, той се опита, и как иначе.

И въпреки това не излезе нищо хубаво от това. Последното негово гадже родителите му не я пуснаха, дори на прага, и тя се разплака, и той реши, че това е достатъчно.

Ето майка му спря да му звъни всяка седмица с предложение да излезе на среща с прекрасно момиче, което тя открила за него.

„Мълчи, жено, твоето място е в кухнята“

Той ненавижда жените, а жените ненавиждат него. Въпреки взаимната антипатия, той е шампион по количеството, което е успял да вкара в леглото си.

Разбира се, сега трябва да забави оборотите, тъй като неговите връстнички вече са надрасли периода, когато любовта е зло, но някои дами с особено ниска самооценка все още попълват списъка с неговите любовни занимания.

„Излетял с ракета, изгорял с комета“

Когато е бил на 17 всички момичета са го обожавали без изключение. Умен, красив, уверен в себе си… На 20 той вървял под ръка с умница и красавица, която наричал своя.

Но си мислел, че всичко едва сега започва, и виждайки пред себе си огромното поле от възможности, той пожертвал своята прекрасна спътница, за да угоди на амбициите.