Това, което двамата партньори искат във връзката си често не е едно и също нещо. Именно това е една от най-честите причини за поредицата скандали, превърнали се в част от ежедневните взаимоотношения с половинката.

Проведени са проучвания, сочещи, че желанията, които мъжете и жените имат, както и представите им за перфектната връзка се различават коренно едни от други.

В изследването са взели участие близо 28 000 души на възраст от 18 до 75 години.

Оказва се, че често не познаваме партньора си както трябва. Не знаем какво иска, какво търси, за какво бленува, какви са надеждите му, мечтите му, плановете му.

Не знаем дори какво харесва в нас, разбира се, тук изключваме сладникавите фрази, които сме чували от сорта на: „Ти си най-красивата на света.“ или „Невероятно сладка си като се ядосаш, зайче“.

Въпросът е, че не знаем. Не знаем какво в характера ни го е привлякло към нас, а като се замислим, нито дори защо е с нас. А още по-малко колко сме близо до перфектната. Истински перфектната. За него.

Според проведено изследване, мисленето на повечето мъже относно цялостния профил на „Перфектната“ не се различава особено.

Тук не говорим, разбира се, за детайлите – те са строго индивидуални, ами за най-общия вид на мечтаната жена. Почти всички мъже посочват едни определени 7 неща, които търсят, и които искат, момичето до тях да притежава. А именно:

1. Да може да се говори с нея

Нито един мъж не иска кукла Барби за по-сериозна връзка, която да седи тихо и послушно до него и да кима с глава на всяка негова дума.

Въпреки че жените се водят така наречения „разговорлив пол“,повечето мъже всъщност в по-голяма степен си падат приказливци.

И то на какви ли не теми.

Скуката убива мъжката половина на населението, а тя е неизбежна, ако жената, с която той общува не може да изръси две думи нормално, да се изсмее на понякога просташките му шеги или след някоя дълга пиянска вечер да обсъжда политиката с него.

Общуването е разковничето във връзката и мъжете го знаят.

2. Добре поддържан външен вид

Не, не става въпрос за красота, надареност и тяло на модел. Става въпрос за самото поддържане на това, което ви е дала природата.

Лошата хигиена, окосмените крака и размазаният молив за очи в стил „панда“ са в състояние да отблъснат всеки себеуважаващ се мъж и да ви изложат тотално.

3. Да споделя поне част от интересите му

Противоположностите може и да се привличат, но със сигурност без нито един общ интерес, връзката няма да просъществува дълго.

За да си с някой, едно от най-важните неща, които трябва да знаеш е именно какво ви свързва. Ако няма такова нещо, следващият въпрос, който би било добре да си зададете е: „Има ли смисъл да съм с него?“.

4. Да не се притеснява в леглото

Щом се е стигнало дотам, значи притеснението трябва да бъде изхвърлено. Жената трябва да иска секса точно колкото и мъжа.

След като вече му се е доверила и е се е оставила в обятията му, тя не трябва да крие желанията си или да се притеснява да говори за преживяното.

Задръжките не са част от едно хубаво сексуално преживяване, а да си го признаем – и мъжете, и жените, искаме да бъдем максимално удовлетворени в тази сфера.