Противно на всички очаквания, не е нужно да сте специалист по Кама Сутра или да можете да си изкривите гръбнака, така че да успеете да се извъртите във всички възможни пози, за да бъдете страхотни в леглото.

Всъщност, има 4 неща, които ще подобрят интимния ви живот в пъти повече от това да се опитвате да застанете на глава и в същото време да очаквате сексът да бъде хубав. И освен това, те не са никак трудни за изпълнение, но пък със сигурност ще ви помогнат страшно много да направите следващите си полови актове, не просто хубави, ами незабравими!

1. Бъдете отворени за нови предложения

Не бъдете осъдителни и не подхождайте с недоверие към всяко предложение, което ви се отправи в леглото. След като вече сте стигнали до леглото, защо не се възползвате и не експериментирате?

Без значение дали става въпрос за някакви сексуални фантазии на партньора ви или това да си позволите да разберете какви са вашите – да си експериментатор в леглото едва ли би ви навредило, напротив – как ще откриете по-хубавата страна на нещо, ако не опитате?

Ако пък не ви хареса, винаги можете да спрете. Затова оставете осъдителните погледи настрани и се вслушайте в себе си, помислете върху това какво ви харесва и какво искате да изпитате в момента, както и чуйте мнението на партньора ви – може да се окаже, че си падате по неща, по които не сте очаквали.

И помнете, в това няма нищо лошо.

2. Поставяйте нуждите на партньора си над своите понякога

Това да обръщаш внимание на това какво партньора ти иска е страшно ценено по принцип, а в секса да не говорим. В никакъв случай не го правете обаче винаги – все пак, човекът си е роден егоист и по принцип всеки от нас предпочита да задоволи себе си първо, а после да мисли за другия.

Но понякога, поне веднъж на няколко пъти, доставете това удоволствие на любимия си и правете нещата, които знаете че му харесват.

Така партньорът ви бъде благодарен и сам ще поиска да ви се отплати – нали знаете, всяко направено добро се връща при вас в тройни размери. Така че не се скъпете, а напротив – дайте всичко от себе си!

3. Бъдете уверени в тялото си

Да, сексът на тъмно е несъмнено страшно романтичен, особено ако е бил предшестван и от романтична вечеря на срещи, но след като вече сте стигнали до момента, където сте в леглото с даден човек, можете да му имате достатъчно доверие, за да ви види голи.

Всъщност точно увереността и самочувствието е един от най-силните афродизиаци и това, което привлича противоположния пол, почти в 100 % от случаите най-много.

4. Знайте кога да станете шумни

Не се стеснявайте – звуците по време на секс са едно от най-възбуждащите неща в самия акт.

Те показват на партньора ви, че ви доставя удоволствие и така той, самият, изпитва още по-голямо удоволствие. Не го лишавайте от това като премълчавате някои стенания или охкания, които напират да излязат от вас.

Те са тези, които всъщност ще направят преживяването ви още по-хубаво и по-страстно!