Как младите жени се отнасят към прекъснатите полови актове?

Темата за прекъснатия полов акт изобщо нямаше да се повдига, ако момчетата, а и мъжете, нямаха навика и желанието да се семеизпразват върху своите партньорки.

Каква е причината за това – някакъв древен психологически механизъм, който не позволява на мъжете безцелно да разходват скъпоценната си семенна течност, или стремежът им да приличат на актьорите от филмите за възрастни.

Но така или иначе всяка жена, която води полов живот, поне веднъж се е сблъсквала с нещо подобно. Но какво мислят жените по въпроса за прекъснатия полов акт и какви са техните желания?

1. Първото и най-важното – далеч не всички жени харесват подобно нещо и го приемат. На някои им се струва твърде интимно, което могат да позволят само на истинския любимия им мъж и едва след преминаването на определен етап от отношенията.

Други са абсолютно против – виждат в този акт нещо унизително, тъй като са им изключително неприятни опитите за мъжко доминиране. Но във всеки случай, докато един мъж не опита, няма как да разбере дали неговата партньорка е ЗА или ПРОТИВ.

Трябва да се има предвид, че първите пъти мъжът трябва да наблюдава за реакцията на партньорката си.

И ако забележи, че в сюблимния момент партньорката се извръща, опитва да се скрие зад възглавницата, затваря очи, сякаш партньорът я цели не с пениса си, а с бомба, то тогава е добре той да бъде хуманен и да остави партньорката си в покой и да остави темата.

2. Вероятно на много мъже няма да им е приятно да чуят, но не само вкусът и миризмата, а и самата консистенция на спермата, според много жени, е така да се каже специфична.

И ако все пак жената позволи на партньора си да се изпразни върху нея, не е изключено, тя да пожелае незабавно да се избави от доказателствата. Така че жените съветват в този случай винаги до леглото да се държи пакет мокри кърпички.

И в никакъв случай, когато партньорката започне да се бърше, мъжът не трябва да прави страдалческа физиономия, сякаш е на 3 години и е занесъл на своята майка първата си рисунка и тя безсърдечно я е изхвърлила в коша за боклук.

3. Ако прекъснатият полов акт се практикува не толкова от любов към изкуството, колкото от съображение за предпазване от забременяване, то не трябва да се забравя, че заболявания, предавани по полов път и „2-те чертички“ може и да не осигури защита. Според някои данни, контрацептивният ефект е около 15-30 бременности на 100 жени годишно.

4. Мъжът, който планира да се изпразни върху жена си или приятелката си, следва да има предвид, че ако тя допълнително не се предпазва, то той трябва да се постарае да не свършва на корема ѝ или някъде в областта на бикините.

Най-добре е да се цели по-горе – под гърдите или по-ниско – към бедрата, например. Засега на науката не са известни случаи, когато сперматозоидите да се придвижвали по суха местност и да допуснем, че самостоятелно са препълзяли от пъпа до матката. Но въпреки това жените се притесняват и нервничат.

5. Свършването някъде над шията, без преди това да е уточнено, а именно дали партньорката не против партньорът ѝ да я полее със своята сперма на бузата или на челото – не е прилично.