Да бъдете красива, поддържана и добре облечена жена – още не означава, че ще бъдете и сексуално привлекателна. Как да разкриете чара си?

Най-важното е да се харесвате сами на себе си.

Когато сте влюбени в своето тяло, в хармония сте със себе си, не ви е скучно да оставате сами със себе си, това означава, че тялото и душата ви сякаш са обединени в едно цяло и имате с какво да се похвалите.

1. Сексуален сън

За да разкриете своята сексуалност, за начало си изградете постепенно приятни навици, би трябвало да сте наясно, че не е възможно това да се случи от днес за утре.

Купете си красива нощница, пеньоар или закачлива пижама и си лягайте в този вид, дори към този момент да сте свободни и да нямате постоянен партньор, заради когото да се стараете.

След известно време ще промените своите представи за себе си, ще почувствате прилив на енергия и ще усетите своята истинска красота.

2. Сексуална храна

Храненето е физиологична потребност, както и сексът. И тези 2 желания са взаимосвързани. И за да разкриваме пълната си сексуална енергия, трябва да се научим как да се храним.

Няма нужда да се отказвате от каквато и да било храна или да променяте хранителните си навици – това ще си го решите сами. Важно е да се научите да получавате от храната истинско, премерено и осъзнато удоволствие.

Купете си красиви съдове за храна, от която да ви е приятно да ядете. Научете се да се храните, без да бързате и без телефон и без да гледате в телевизора. Украсявайте масата или просто палете свещи. Наслаждавайте се на процеса!

3. Сексуален интериор

Разхождайки се по магазините обърнете внимание на интересните неща, които ще са подходящи при романтична среща с любимия.

Например, можете да си закупите ароматна лампа с разнообразни етерични масла, настройващи на необходимата вълна, масажно масло, изящни статуетки, изобразяващи двойка влюбени, красиво спално бельо и всичко друго каквото ви допадне.

Започнете да използвате тези вещи, за да създадете определена атмосфера във вашия дом и да изберете най-комфортния за вас вариант.

Трябва да бъде приятно да стоите в дома ви и още повече в спалнята ви. Правилната обстановка, в която се намирате е това, което разкрива вашата сексуалност.

4. Сексуален спорт

Кой вид спорт предпочитате? Бягане, колоездене, плуване, йога. Няма значение какво предпочитате. Важно е какво именно изпълнявате едни или други физически упражнения.

Същевременно се старайте да чувствате цялото свое тяло, всеки мускул, всяка клетка. Особено внимание следва да отделяте на работата с мускулите на таза, тъй като там са съсредоточени най-важните женски органи.

Изпълнете своя организъм с енергия, хвалете себе си за удачно изпълнените упражнения, следете за резултатите.

5. Сексуални водни процедури

Коя жена не обича да си взема вана? И за да разкриете своята сексуалност, на вас също ще ви се наложи да въведете някои приятни традиции в ежедневните водни процедури.

Научете се истински да се отпускате, когато се намирате във вода.

Насочете вниманието си към това водата да отнема негативната ви енергия, лошите емоции, умората от работния ден. Изберете ароматни масла, душ гелове, които по време на къпане изпълват помещението с невероятно аромати.