Всички ние сме свикнали на това мъжете изобщо да не подбират думите, които адресират към своите любими жени. Те не се съобразяват с това какви изрази използват, нито пък обръщат внимание на тона на гласа си, когато ги казват, нито за неговата интонация и още по-малко се замислят над значението на едни или други изрази.

Много често по време на интимните ласки на повечето мъже им се случва да „изтърсят“ такова нещо, от което на жената почти веднага ѝ всякакво желание и страст.
Но понякога са възможни и противоположните ситуации.

Някои жени също не се замислят и под въздействието на емоциите казват неща, от които мъжът е готов не само да прекъсне всякакви интимни ласки, но и с крясъци от ужас да избяга пеша гол в студа. Ако той просто се разсмее, приеме това, което сте му казали за шега или дори малко се ядоса, можете да смятате, че ви е провървяло.

И така, ето какви фрази ни в какъв случай не трябва да казвате на своя мъж по време на секс:

1. „Загаси лампата“ – оказва се, че в тази фраза няма нищо ужасно. На вас може да ви харесва да правите секс само на тъмно. С какво тази фраза може да обиди вашия мъж? Това се дължи на факта, че вие я кажете веднага, след като той се съблякъл, то той ще я тълкува така: „Със сигурност си много грозна. По-добре да не те виждам. Но все пак ще правя секс с теб!“. Именно такъв смисъл ще вложи вашият партньор в думите ви.

2. „Давай, но само по-бързо“ – с тези думи вие показвате на своя партньор, че нямате намерение да се отдадете на чувството за наслада, обогатявайки по този начин половия ви акт с предварителни ласки. Това може да обиди мъжът, който е привързан към понастоящем, тоест не само телом, но и духом. Тъй като той ви възприема не само като жива кукла. Той вижда във Вас любимата жена, която желае, колкото може по-дълго да радва.

3. „Аз не искам така“ – ако вие кажете на своя мъж тази фраза, то той би ви разбрал. И действително, може и на вас нещо да не ви харесва. Но ако по време на един полов акт вие произнесете тези думи повече от 2 пъти, то вие ще изглеждате в очите на партньора ви като твърде капризна и взискателна особа.

4. „Аз това не го мога“ – това не трябва да му го казвате. Дори и ако нещо не ви се получава, не трябва да го съобщавате на партньора си направо. Най-добре е в такъв случай красиво и еротично да „изиграете“ своето незнание.

Можете да му кажете: „Скъпи, аз винаги съм мечтала за това, именно ти да ме научиш на това. “ или нещо от този род. Винаги си припомняйте това, че ако вие произнесете тази фраза няколко пъти подред, то вие ще изглеждате в очите на партньора си като сексуално „неумела“.

5. „Ти си по-добър от Иван, Драган и дори от Димитър“ – ако желаете по някаква причина да прекратите половия акт, то кажете на партньора си именно тези думи. И той ще свърши толкова бързо, че дори и няма да сте успели да мигнете.