Ръководство за начинаещи любовници.

Всеки път, когато говорим за близост, първото, което ни идва на ум е секс.

Но сексът и близостта – това са най-често различни неща. По време на секс ние можем да бъдем физически много близо един до друг, но емоционално – на хиляди километри разстояние.

Близостта се крепи на познанието. Възможна е само там, където минимум единият от партньорите знае за другия повече, отколкото той самият. Ето защо мъжете обикновено толкова добре се справят в секса и толкова зле с близостта.

За да станете за своя партньор наистина близък, се налага да положите усилие. Ето няколко метода, които си струва да пробвате.

1. Кажете ѝ, че е красива

Няма недостиг на мъже, които да са готови да похвалят половинката си ежедневно. Но разликата между тях и вас е в това, че когато вие ѝ правите комплименти, не преследвате скрити цели, тоест мотивът за това да ѝ кажете, че е красива, не е скрит.

2. Напишете ѝ любовно писмо

Има много неща, които могат да се кажат без думи, но все пак всяка жена желае все нови и нови призная в любов.

Представете ѝ някакво физическо доказателство за вашата любов, към което тя ще може да се върне, когато тъгува по вас. Или когато се съмнява в искреността на вашите чувства. Повярвайте няма друг по-елементарен и „безопасен“ начин да направите една жена щастлива.

За да напишете такова писмо не е нужно да бъдете добър писател. Просто изразете с думи всичко онова красиво, което изпитвате към нея. Не пишете текстът на писмото на клавиатурата. По-добре ще бъде, ако го направите на ръка. Вашият почерк ще я накара да почувства, че тези думи са написани именно за нея.

3. Отидете заедно на пътешествие макар и само веднъж

Един от най-добрите начини да станете още по-близки с вашата половинка, по-добре да я опознаете и да я разберете – е да отидете заедно на дълго пътешествие. Не само за почивните дни, а минимум 2 седмици.

Макар че в настоящите условия това е трудно осъществимо, но поне 1 седмица можете да си позволите да прекарате на морето и сега е най-подходящият момент за това.

Интимност е, когато сте близо един до друг. И няма по-добър начин да се опознае една жена, освен този да я видиш как се държи в „неправилна или необичайна“ ситуация.

Хората се държат добре в обичайна обстановка – това е тяхната „фасада“. Лесно е да бъдеш добър човек, когато ти е комфортно и леко.

4. Погрижете се за нея, когато е болна, и позволете и тя го направи, когато и вие попаднете в такава ситуация

Ако вие и вашата партньорка желаете да станете още по-близки, то е важно да се научите да се приемате не само в здраве, но и в болест. Нито една дама не желае момче, който да избяга веднага щом тя започне да кашля.

5. Спете с нея, без да правите секс

Лесно е да споделяш леглото с жена, когато през цялото време правите секс. По-трудно е да принудите себе си да се откажете от обичайния си комфорт просто, за да поспите с най-близкия за вас човек.