Да намериш любовта е все да се върнеш у дома след дълго отсъствие. Всички грижи отиват на втори план. Чувствате се защитена и свободна. Ще се чувствате добре.

Когато силно обичаш един човек, не е трудно да си представиш как ще прекараш целия си живот с него. Но как да разбереш дали е реално всичко това? Или само фантазия?

Възможно е да ви се сторим малко старомодни, но все пак бихме искали да вярваме, че бракът – за добро или зло е най-святото тайнство в живота.

И да, ние сме убедени, че щом веднъж сте решили да се омъжите, то трябва да вярвате в това, че е веднъж и завинаги.

Ето 5 признака, че сте намерили човека, с когото ще можете да прекарвате остатъка от живота си.

1. Не трябва да бягате пред него на пръсти

Има и добри и лоши дни и това всеки го разбира. Той не очаква нищо особено от вас. В неговите очи сте специална просто защото съществувате на този свят. И в това някаква преструвка.

С него можете да си позволите да бъдете мързелива или пък цял един ден да сте облечена в спортни панталони. С него винаги можете да бъдете себе си.

2. Вашето щастие – това е и неговото щастие, и обратно

Знаете, че това е единственият човек, който се отнася към вас добре, и към вас никой не се е отнасял по този начин, без да смятаме родителите.

Изобщо, преди да го срещнете изобщо не сте вярвали, че някой може да се отнася толкова внимателно с вас.

Човекът, за който смятате да се ожените, трябва самоотвержено да защитава вашите интереси. Защото вашите интереси сега са и неговите интереси. Просто му харесва да ви доставя удоволствие.

За него това е вечен проблем – налага му се да балансира между работата и удовлетворението на вашите потребности. Въпреки това той не забравя за вас, дори и когато има проблеми в работата.

Разбира се, вие трябва да му отговаряте с взаимност. Здраво семейство може да има само, където и двамата съпрузи възприемат потребностите един друг като свои собствени.

3. Желаете да сте с него, дори и ако сте имали лош ден

Без значение кой ви е развалил настроението, вие предпочитате да прекарате остатъка от деня със своето момче, а не в самота. Макар и преди да сте предпочитали в лоши дни да се залепите за екрана на телевизора.

А и той ще изслуша всички ваши оплаквания, макар и да не може да ви помогне. И вие искате да бъдете до него винаги.

4. Чувствате го физически

На физическо, емоционално, интелектуално ниво – вие сте абсолютно съвместими. Химията между двама ви е толкова мощна, че блокира всичко останало. Когато сте с него всичко наоколо сякаш изчезва.

Дори толкова просто нещо като съвместното бягане или съвместното ходене по магазините ви кара да се чувствате специална.

5. Искате да споделяте с него всичките си преживявания

Когато мислите за бъдещето, желаете да го обсъдите с него. Идеята да прекарате остатъка от живота си с него. По-скоро е обратното.

Забелязвате, че можете да се почувствате в състояние на абсолютен комфорт само когато сте до него.
Когато ви се случи нещо смешно, веднага ви се иска да го споделите с него.