Нека да назовем нещата с истинските им имена – мъжете нямат нищо против жените, които обичат и умеят да се гримират. Но на тях повече им харесват девойките, които използват гримовете само, за да подчертаят своята естествена красота.

Но в жените, които не се боят да излязат на улицата, без да прикриват красотата си има нещо особено, което ги прави изключително ценени от мъжете.

1. Приготвят се по-бързо, дори и от представителите на силния пол

На тях не им нужно повече време от мъжете, за да се приготвят за излизане и затова винаги отиват навреме на среща със своята половинка.

2. В специалните моменти изглеждат по неповторим начин

Ако една жена не си слага грим всеки ден, това означава, че в специалните и празничните дни тя ще изглежда ослепително и по един невероятен начин, така че да накара всички останали жени да ѝ завиждат.

3. Не ходят по 5 пъти, когато са на среща с мъж, до тоалетната, за да се гримират отново, защото гримът им се е размазал

Мъжете не чуват от тях: „Бебчо, изчакай ме малко, защото трябва да отида до тоалетната, за да проверя дали всичко е наред“. И така половинката ѝ ще има повече време да прекара с нея.

4. Не се боят да покажат истинския си външен вид

Когато ходи с мъжа си на плаж, тя няма да му изглежда като непозната. И ще може да си легне до него, без да се безпокои, че той може да си помисли.

5. Не се опитват да отгатват какво мъжа до тях мисли за тяхната външност

Тук няма друго какво да се добави. Но следва пак да се отбележи, че това аргумент се отнася по-скоро за партньори, които отскоро са започнали своята връзка.

Защото, когато имат дългосрочни отношения то мъжът със сигурност ще бъде свикнал с това да вижда жена си и без грим и съответно тя също няма да изпитва неудобство пред него, макар и да обича да се гримира.

6. Уважават своите недостатъци

Такива жени знаят какви са техните недостатъци и ги приемат. И в такъв случай – „топката е в мъжа“. Дали той може да ги приеме. Ако не го направи, то тогава ще бъде някой друг. И не би трябвало да има никаква драма.

7. Не се суетят сутрин

Чувстват се комфортно и когато не са гримирани. И това е добре, защото така не се налага на мъжете до тях да търпят тяхната суетня рано сутрин.

8. Обичат простите неща

Жените, които не обичат да се гримират, са наясно, че красотата е актив, но не е най-важното нещо на света. И те смятат, че най-много красота могат да намерят красота в простотата.

9. Целуват мъжете си, без да си опасяват, че може да им се размаже грима

И все пак на мъжете им харесва да усещат червилото от устните на своята партньорка, но все пак червилото не включва понятието „гримирана“, дори понякога то е задължително, особено в настоящия есенно-зимен сезон, когато студът буквално изсушава устните и всяка уважаваща себе си жена, трябва да се погрижи за тях, ако не желае да изглеждат напукани и съответно грозни.