Ако търсите начин да се избавите от някой друг килограм и да помогнете на семейството си да заживее един по-здравословен начин на живот всичко което трябва да направите е да ядете много диня, да намалите мазнините и да включите малко физически упражнения. Тази диета е много лесна и ви обещава, че ще забележите първите резултати още след първия ден.

Не е нужно да намалявате калориите или да гладувате. Просто похапвайте повече диня и правете упражнения. Не ви е нужен специален план-график на това какво да ядете. Динята замества всичко. Интересното е, че при динената диета се има за цел да държите стомахът си пълен и да се чувствате заситени, но това да става с фибри, а не с мазнини.

Замествайки част от ежедневната храна с диня е един много добър начин да намалите радикално калориите без да се отказвате от нищо. Физическите упражнения от своя страна също помагат много. Те ще поддържат мускулите ви стегнати и тонизирани.

А защо диня?

Отслабване с диняДействително, всеки плод може да ви помогне да отслабнете, но динята е специална. Тя е много добре заредена с витамини и минерали, богата на хранителни вещества и фибри, засищаща и на много добра цена. Тя има също така и прочистващ ефект. Динята съдържа много вода и няма да ви позволи да се обезводните, а това ще ви помогне да се чувствате по-заситени и за по-дълго време.

Как да разпознаваме с лекота мазните храни?

Има едно златно правило всичко кремообразно е мазно. Колкото по-кремообразно, толкова по-мазно. Да не забравяме и за захарта и бялото рафинирано брашно, които ще ви направят пълни и ще ви навредят в здравословен аспект.

Динята не само ще ви помогне да се доближите с една стъпка по-близо до мечтаната фигура. Тя ще ви подари здраве. Чували ли сте за прочистване с диня? Тя има изключително силен прочистващ ефект и ще помогне на клетките във вашето тяло да се освободят от всички вредни отрови и токсини, които ви тежат и ви вредят.

А какви резултати да очакваме от динената диета?

Ако включвате повечко диня в менюто си всеки ден, ако си похапвате диня и между храненията, тогава може да очаквате отслабване с около 1 - 1,5 килограма на седмица. Това ще бъде от 4 до 6 килограма в края на месеца. Струва ви се малко? Или просто нямате воля? Добре, но знайте, че всяка диета, която ви обещава по-бързо слабеене е опасна и дава само временни резултати.