Как отново да накарате вашия мъж да се влюби във вас? Отговор на този въпрос ще се опитаме да дадем в настоящата статия.

Съпругът ви е охладнял към вас, а отношенията ви с него повече напомнят на съжителство на двама добри приятели? Няма смисъл да стоите и да чакате някога нещо да се промени.

Ако го направите, то тогава съвсем спокойно можете да започнете да си събирате нещата и да се подготвяте за развод. Необходимо е да се действа. Как обаче да върнете страстта отново във вашите отношения?

1. Поглед

Във всички отношения са важни детайлите. Честно отговорете на въпроса – как гледате собствения ви мъж? Ако любящият и нежен поглед отдавна е останал в миналото, то опитайте да го „подпалите“ отвътре.

Спомнете си как сте се отнасяли към вашия мъж в самото начало на вашата връзка. Прочете отново писмата или съобщенията, които някога сте си писали един на друг. Разгледайте съвместните снимки.

Отидете сама или пък и двамата на място, с което са свързани с общите ви спомени. Опитайте да възкресите емоциите, това ще ви помогне да погледнете на вашия мъж по различен начин, дори ако живеете заедно от много години.

2. Флирт

Никой не забравяйте за флирта. Да, мъжът в спортни панталони или в друга не по-малко екзотична премяна не ви вдъхновява, а по-скоро ви навежда на мисълта – „Аз с него ли ще флиртувам? Защо ми е това?“. Но не бързайте да се отказвате от тази игра.

Можете да флиртувате по различен начин, например оставате на съпруга ви закачлива бележка в джоба на якето му или му напишете СМС. Разбира се, ако никога не сте правили това, то фразата „цялата горя, вземи ме“ може да накара любимия ви мъж да изпадне в паника.

В този случай действате по-леко , например просто започнете да подписвате съобщенията в края с „целувам“. А след това включете фантазията си.

3. Експерименти

Често, когато градусът на страстта в съвместния живот силно се понижава, мъжът може да предложи да си направите някакъв експеримент. Не бързайте да се отказвате!
Типичната ситуация – съпругът ви предлага заедно да погледате еротика или порно.

Жената стиска очи и казва „Аз не съм такава!“, обричайки цялата инициатива на провал. Разбира се, ако предложенията на любимия ви мъж за са вас категорично неприемливи, то не трябва да ги приемате насила.

Но ако не са категорични и вие се доверявате на вашия мъж, то защо да не опитате нещо ново. Съпругът ви желае да хапне суши с вас. Само опитайте. Какво би могло да ви се случи?

Ако предложението на вашия мъж не подрива психиката или здравето ви, то тогава го приемете и се съгласете на експеримента. Тогава и той няма изобщо и да си помисля за изневяра, защото знае, че всички свои фантазии може да осъществи със собствената си жена.

4. Глас

Понякога за подобряване на отношенията е достатъчно да започнете да разговаряте с вашия мъж със спокоен, доброжелателен тон. За съжаление, някои жени сами не забелязват, че общуват с мъжете си изключително грубо.

Обикновената фраза „заета съм“, може да се каже с хладен тембър, а може и нежно и игриво. Мъжете усещат тази разлика.