Пътят към сърцето на мъжа минава не само през стомаха, но и през секса. Едва ли ще се намери и един представител на силния пол, който да не мечтае за съвместяване на отпускащ масаж с плътски удоволствия.

Масажът със сексуален контекст възбужда партньора, като му позволява да види своята любима в нова светлина и от съвършено друга страна – необичайна, непозната, неопозната.

Ако желаете да оставите у партньора си незабравими впечатления, опитайте върху обекта на вашите желания еротичен масаж. Как да го направите? От какво да започнете?

Да поглезите вашия мъж с масаж е елементи на еротика е не просто важно, а необходимо. Понякога именно този подход към интимния живот е гаранция за семейно щастие и разбиране. Партньорът ще види не във вас не само готвачката и миячката на съдове, но и тази, в чиито обятия желае да прекара всички нощи до края на живота си.

Разбира се, да се говори за това е лесно. Но дори и никога да не сте правили масаж и не знаете основите на елементарните техники, е лесно да се научите. Най-важното е да имате желание. На помощ ще ви се притекат тематичните книги, които помагат за усвояването на това изкуство.

Запомнете – никога не преминавайте към интимността, докато не почувствате, че мъжът ви се е отпуснал напълно, успокоил се е под магията на вашите ръце и тяло.
Опитните в интимните масажи казват, че в такива моменти мъжете могат да вият от удоволствие.

Но бъдете внимателни, не започвайте разговор на теми, действащи на любимия ви като червена кърпа на бик. Ако го направите, то тогава всичките ви усилия да го възбудите ще отидат напразно.

Подготовка към действие

Според много специалисти основната задача е да се създаде възможност на другия да се почувства в свят, където няма проблеми, ангажиращи разумът с размишления. Задължително изберете успокояваща музика, може и класическа или бавни музикални произведения в изпълнение на италиански, френски и испански певец.

Неразбираемите думи не позволяват на мъжа да се замисля върху смисъла на куплета, на припева на песните, да започне да мисли върху изпятото, като така пропуска чутото покрай себе си.

За самите масажни движения е желателно да се използват неутрални кремове или леко загрети масла с приятна миризма, за да се избавите от неприятните усещания. Използвайте като крем за масаж – кокосово или бадемово масло.

Неподходящи са маслата от лавандула, розмарин и от други растения със специфична миризма.
Задължително обърнете внимание на подредеността на помещението.

Разхвърляните из спалнята вещи едва ли биха настроили на романтична вълна.

Направете почистване, сменете спалното бельо, не забравяйте да се облечете в еротичен пеньоар, разкриващ най-съблазнителни части на тялото ви или си сложете полупрозрачни жартиери, като оставите гърдите разголени. Помнете – мъжът обича с очите или с ръце.

Сваляне на напрежението

Масажните техники са разнообразни. Достатъчно е усвояването на тези, които се отнасят за шията, гърба и бедрата. Предварително помолете мъжа ви да си вземе душ, предложете му да си завие долната част на тялото с хавлия, което ще ви позволи да го задържите до подходящия момент, обостряйки чувствата.

Сега потопете връхчетата на пръстите си в масло, разтрийте по дланите и започнете с бавни съвсем леко притискащи движения да въздействате върху мускулите на шията, раменете и гърдите.