Много жени смятат, че отношенията с женен мъж са опасна игра. Причината е в това, че любовницата не само е втора цигулка, но и подсъзнателно през цялото време очаква, че стане като бумеранг – такава е психологията. Това морално изтощава и жената губи вътрешна хармония.

Психологията на мъжете се състои в това, че винаги ги тегли към приключения. Но в болшинството от случаите те остават с жените си – с тях, макар и да им е скучно, им е понятно и обичайно.

А и винаги може да се намери нова любовница. Как да се предпазите от перспективни отношения и да разпознаете, че е женен.

Психология на женения мъж – „симптоми“ при познанство

Съществуват доста много опасни сигнала, но влюбената девойка далеч невинаги е готова разумно да прецени ситуацията. Тя оправдава странното поведение на гаджето си, не забелязва недостатъците.

Жените предпочитат да се самозалъгват, за да не изпитат отново разочарование – такава е тяхната психология. Необходимо е да се познават тревожните симптоми – наличието на дори един от тях трябва да ви накара да се замислите.

Бъдете особено внимателни, ако с избраника ви сте се запознали в Интернет. Женените мъже обичат сайтовете за запознанства, социалните мрежи – това са най-вероятните места, където те могат да си намерят нова жертва.

Обърнете внимание на снимката му – ако мъжът си крие лицето, е възможно да не желае жената да го види.

Проявете бдителност, ако на снимката не е вашият нов познат – опитайте да разберете каква е неговата психология.

Женените мъже често не си слагат снимка, като се оправдават, че се срамуват, неуверени са или обратно популярни са прекалено много сред девойките.

Това не е 100-ов признак, но е повод кандидата да бъде поставен в списъка на заподозрените.

Познанството в реалния живот позволява да се получи повече информация за мъжа. Обърнете внимание на това, как е облечен, колко е спретнат.

Понякога от пръв поглед е очевидно, че над образа на вашето потенциално гадже е поработила женска ръка. Поканете го да се разходите по оживени места – ако той стане нервен, появила се е тревожност, то най-вероятно има скрити намерения.

Най-сложният вариант са отношенията с мъжа, който е на командировка. На практика е невъзможно да се разбере каква е психологията на мъжа в този случай.

Намекнете му, че не обичате да си лягате с мъже на първа среща, не позволявайте волности. Ако той ви възприема като развлечение за една нощ, той няма как да скрие разочарованието и негодуванието си – такава е психологията на отношенията в командировка.

Психология на мъжете – какво може да предизвика подозрения

Трябва да обърнете внимание, ако гаджето ви не прекарва с вас вечерите, почивните дни и празниците.
Непредвидените ангажименти, възникващи внезапно точно на 8-ми март или на Нова година, говорят, че има с кой да прекарва тези дни.

Опасен симптом е, когато мъжът не ви кани в своя дом. Възможно е той да не е готов да не ви запознае със семейството или да не смята отношенията за достатъчно близки.

Но по-скоро е убеден, че жена му няма да се зарадва на вашето посещение. Психологията на мъжете има особеност – всичко спечелено и получено, той носи у дома. Ако вашият принц си пази внимателно територията, то това е лош знак.