Може би ще ви стори парадокс, но въпреки че е безапелационен лидер в списъка на мъжките сексуални фантазии, фелациото остава и най-проблемният вид контакт за повечето жени.

Какви са представите за идеалния минет и какви са най-големите препятствия по пътя към най-желания сексуален навик, ще ви разкажем в настоящата статия.

Едва ли по света ще се намери мъж, който би се отказал от добро фелацио. Същевременно много жени изобщо не бързат да включат този вид ласки в постоянното „интимно меню“. Но къде е проблемът? Най-големият враг на най-любимото мъжко сексуално удоволствие е страхът.

Повечето жени се отказват от фелациото, защото се боят да не би да не направят нещо неправилно, и по-точно – да травмират партньора си със зъби, да му причинят неприятни усещания и болка.

Ако трябва да бъдем откровени този страх, не е лишен от основания, тъй като с умението правилно да правят минет, могат да се похвалят само около 10% от жените.

Когато научат теорията и придобиват навици на специален тренажор, жените обикновено се разделят с вълнението и придобиват увереност в собствените си действия.

Отшумява и зъбната фобия, тъй като при коректното изпълнение на повечето техники за минет главата на члена достига близо до небцето, където е невъзможно да бъде „ухапана“.

Вторият наистина масов проблем е рефлексът на повръщане – любопитно е, че при много хора той възниква не на стадий дълбоко потапяне, а в областта на небцето, който най-често сигнализира също сигнализира за нежелание или страх да се прави орален секс.

Най-често произхожда от детството и родителските убеждения, когато в семейството на момичето е било прието половите органи да се асоциират с нещо недобро и мръсно.

Друга немалка част от жените се отнасят с неприязън към фелациото, възприемайки го като някакво нарушение на границите на личността.

И накрая, рефлексът на повръщане може да бъде свързан и с реален травматичен опит – например, партньорът на жената е загубил контрол над себе си, влязъл е твърде дълбоко и същевременно я държал за главата.

Впрочем, без значение причината с рефлексът на повръщане всяка жена може много лесно и също толкова успешно да се справи.

Още един разпространен страх на жените – необходимостта да поглъщат сперма. Трябва да се спомене, че за много от тях това не е просто изпитание, тъй като повечето мъже настоятелно желаят да завършат оралния секс именно така.

Изненадващо е, но през 21-ви век в групата на сериозни врагове на минета остава и недостатъчната хигиена на партньора – съгласно проведена анкета, този проблем се намира на второ място в списъка на най-големите мъжки интимни грешки, като в една или друга степен от него страдат повече от 1/3 от жените.

Идеалната техника

Всяка техника за фелацио – от няколко десетки, има свои нюанси. Но има и общи принципи, без които оралните ласки губят смисъл.

Първото и най-важното правило – наличие на опора и съпротивление, аналогично на това, което мъжът чувства при вагинален секс.

Устните трябва винаги плътно да обхващат пениса, създавайки лек натиск и самото низходящо движение трябва да бъде с натиск.

При извършване на минета е важно постоянно да се стимулира главата на члена с език, по възможност редувайки ласките с дълбоко поглъщане.